2789
پس تو زودپر نذارم جو، چجوری بپزمش؟ تو قابلمه چقد طول میکشه پختش

شب باید جو را بخیسانی، توی قابلمه جداگانه باید بپزی، درش رو هم‌نبندی چون سر میره دائم، با شعله ملایم چندین ساعت طول میکشه، هی باید آب بریزی روش، من معمولا صبح تا عصر میزارم بپزه، اگه میخواهی درست بپزه صبح تا عصر زمان میخواد.

البته بعضیها توی زودپز میریزند ولی بسیار خطرناکه، خدایی ناکرده ممکنه زودپز بترکه

... و من به تو ایمان دارم...

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

وااای خدا🤣🤣🤣🤣 ببخشید نصف شب ب دردسر انداختمت

😂😂😅اخه الان تاپیکتو خوندم به مامانم گفتم وای دلم اش خواست گفت پس فردا درس میکنم فرداوقت نمیشه

گفتم چیکارکنم پس گفت فردا بخر تاپس فردا حداقل زنده بمونی 😶‍🌫️😂😂

چجوری میپزید؟ کامل میشه توضیح بدی منم فردا میخوام بپزم

نخود و عدس و لوبیا چیتی رو از شب می خیسونیم نخود رو تو زود پز میزاریم بقیه تو قابلمه بعد از اینکه پخت سبزی رو روی حبوبات می ریزیم تا بپزه بهش پیاز سرخ شده و زردچوبه و فلفل و نمک میریزیم و در آخر بهش دو قاشق آرد آب شده و رشته اضافه می کنیم توی آش کشک و قره قوروت می ریزیم روش رو با نعنا داغ و پیاز داغ و کشک تزیین می کنیم

یعنی حبوبات تنها، جو و چغندر جدا؟

آره عزیز 

میشه واسه خونه دار شدنمون و رونق گرفتن شغل شوهرم صلوات بفرستید 🙏*اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*🙏 *و قل رب انزلنی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین* 🙏یا الله 🙏♥️  خدایا دست همسرمو بگیر که جز تو کسی رو نداره🥺
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز