2777
2789
وای خدا اون وقت ما .... کل بحث های ما سر همینع کلی دعوا سرش کردیم😭😭😢

کسی که باهاش تو رابطه ای؟

میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره انقد خانواده م گیرن اونم لج کرده دیگه 

بهرحال مشکل هست دیگه منطقی باهاش صحبت کن یا بدین مشاور 

میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻
تو نمیتونی منو درک کنی 😂

چرا😂😐

چرا😂😐

چون تو خانواده ت گیر نیستن 😂

ببین من بابام نمیذاره باهم بریم بیرون حالا اینم لج کرده میگه باید همه خبر داشته باشن و اجازه بدن میگم خب وقتایی که اون نبود ندید با مامانم هماهنگ میکنم لج کرده دیگه 

الان که نمیتونیم بیرون بریم بهش پیام میدم حداقل خوب حرف نمیزنه 

ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐
حرفت درست منم سه تا بچه دارم بعضی وقتا آدم عاصی میشه 

خدا واست نگهشون داره منم ۲ تا پسر خیلی شیطون و یه دختر شیطونتر دارم کلافم کردن به خدا

غرور من امپراتوری کبیر است که برای هیچکس سقوط نخواهد کرد
چون تو خانواده ت گیر نیستن 😂 ببین من بابام نمیذاره باهم بریم بیرون حالا اینم لج کرده میگه باید همه ...

ببین هرکسی یه قلقی داره بابای من میگفت که نمیشه با کسی دوست بشی باید ازدواج نرد یا نمیدونم نامزد اینا اما داداشم جوری باهاش حرف زد الان چون یه راه دو سه ساعتس تا اونجا باهم میرن سر قرار😂😐

یا بابام اینطوری بود که هرکاری میکنید بکنید ولی تتو نه داداشم باز جوری متقاعدش کرد یه تتو بزرگ زد پشت پاش 

اگه خودت نمیتونی متقاعدش کنی بگو یکنفر که بابات بهش اعتماد داره یا میتونه باهاش حرف بزنه پادرمیونی کنه

یا با طرفت منطقی حرف بزن بگو که بهرحال همه خانواده ها یکم سخت گیری رو دارن تو خودت باشی میتونی اینقدر اوکی رفتار کنی برای خواهرت 

ببین هرکسی یه قلقی داره بابای من میگفت که نمیشه با کسی دوست بشی باید ازدواج نرد یا نمیدونم نامزد این ...

اصن نمیشه مامانم و خواهرم و کل فامیل باهاش حرف زدن 

تنها راهش اینه ک خودش راصی شه بی خبر بابام بریم 

ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐