2789
عنوان

دلم میخواد..

115 بازدید | 19 پست

سیر گریه کنم داد بزنم  آروم ک شدم صورتمو بشورم ی قرص هم بخورم بخوابم  

ولی نه اشک ام در میاد نه حال دارم صورتمو بشورم 

نه قرص دارم ک بخورم

😂😂

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دلم میخواد شبا که خواب ترسناک میبینم و بیدار میشم ، برم بغل شوهرم و آروم بخوابم  ولی شوهرم تو ...

ولش کن محل نزار میاد سمتت آخرش حیف تو نیست ❤️

همه تایپک های خنده مو با دل خونی زدم گذاشتم یادم بمونه 🥺

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️
من بغض کردم گریه کردم صورتمو شستم قرص خابم خوردم چشام داره سوز میده فقط منتظرم خابم ببره😭😔

حتی از این کارا هم محروم ام 🥺

هفته ای یبار موقع را.بطه فقط بغلم میکنه😐 همش با نی نی مون سرشو گرم میکنه  انقدر دلم بوس و بغل ...

بهش بگو خو شاید نمیدونه یا می‌خواد خودت بگی

منم همه اینکارو پنهونی انجام میدم هیچ کس نمی نه چه غمی دارم گریه میکنم قرص میخورم که فقط آروم شم ولی ...

پنهونی ندارم ی خورده اخمام بره تو هم یا چشام بغضی بشن باید ده نفر جواب بدم قبلاً خوابگاه بود خوب بود خالی میشدم الان انقد ریختم تو خودم ک ب قلبم رسیده 🥺

سه ساعت پیش گفتم میدونی چند وقته بوسم نکردی؟ مثل گاو رفت سر جاش خوابید💔

حواست ب رفتاراش باشه خدایی نکرده اتفاقی نیفته خودتو خیلی لوس کن براش از اون رفتارای خاص زنونه ک داریم 🤭 شایدم خیلی‌ ذهنش درگیره 

پنهونی ندارم ی خورده اخمام بره تو هم یا چشام بغضی بشن باید ده نفر جواب بدم قبلاً خوابگاه بود خوب بود ...

منم باید بگم خونمون شلوغه ولی خب چشام خیسه تا کسی میاد تو اتاقم لبخند میزنم نفهمن میگن انگار گریه کردی میگم نه معمولا آخر شبا حالم بد میشه که بقیه خابن مث الان فقط دارم زار میزنم فقط صدامو خفه کردم کسی نشنوه خیلی حس بدیه😭

۳۳سالشه دیگه سرد شده🤐🤐

نه بابا نگو چی شد تو این سن آخه 😂 بهش گل سرخ بده دمنوش شو🤦‍♀️😂