2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خوراک لوبیا و تن 

مرا به خـآنه برگـردانید                                                         ما به دنبال خوشی نیستیم ، تنها میخواهیم قدری کمتر رنج ببریم !!        هَـر کجا مـرز کشیدند، بیا پُـل بزنیم ✨🤍👥                                                                                خواستم آسمان باشم ، مُـنجی شهر نیمه جان باشم ؛ آشیـان پرندگان باشم ، با همین دست خالی و سردم :))              لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید❤️.                               

ماهرو جان . برای بچمون دعا کن نیاز به دعا داره شفا پیدا کنه .

من خیلی تاپیکاتا دنبال می کردم، خواهرم چکار کردی ، تصمیمت چی شد برای زندگیت ؟  فکر کنم اگر بخوای اینطور ادامه بدی زمان ایدآل و جوانیت را پای مردی که با توصیفاتت مشخصه دوست نداره هدر می دی . خواهش می کنم بیشتر فکر کن . نذار تو خونه جدا زندگی کنی ، اگر برمی گردی برگرد به خونت و زندگیت نه دوباره به خونه جدا . نکن با خودت  با آیندت . برات بهترین ها را آرزو دارم .

ماهرو جان . برای بچمون دعا کن نیاز به دعا داره شفا پیدا کنه . من خیلی تاپیکاتا دنبال می کردم، خواهر ...

الهی بگردم واسه بچه تون انشالله زود شفا پیدا کنه 

نمیدونم والا خیلی دارم خودمو اذیت میکنم خیلی زیاد خودمم بهش فکر میکنم دیوونه میشم اما همش فکر میکنم شاید من کوتاهی کردم و شاید بشه که درست شه همه چی برگردم سر زندگیم 

توام واسم دعا کن میخوام برم پیش تراپیست انشالله اون کمکم کنه 

مرسی از دلسوزیت عزیز دلم