2777
2789
عنوان

حرکت شدید جنین

302 بازدید | 8 پست

خانوما شما هم توی بارداری ی حس گرسنگی خیلی کوچیک یعنی گرسنه نیستین ولی ته دلتون یکم ضعف دارید نمیدونم چجوری بگم 

نی نی هاتون خیلی تکون میخورن؟ 

من ته دلم یجورایی حس میکنم قندم میاد پایین یعنی یجوری لگد میزنه انگار بروسلیه🤣

صبحی ساعت 6 صبح ازبس لگد میزد خواب نمی‌رفتم و نمیتونستم اون وقت صبح چیزی بخورم

گرسنه میشه یعنی؟ 

اخ مادر آخه جوجه من مگه چقده  اندازش ک گرسنه هم میشه 🙃🥺🐣🐥

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای واس منم اینه صب ایقد تکون خورد نزاش بخوابم التماس میکردم بزار بخوابم😂اعصاب خورد شد

وای دقیقا منم دست میزاشتم روش میگفتم مامان بزار بخوابم دخترم شدی مثل بابات نمیزاری روزا بخوابم 🤣

شوهرم روز های جمعه نمیزاره من بخوابم دقیقا دخترشم. مثل خودشه وای یجوری لگد میزد انگار با قاتل بروسلی طرفه، 🤣 هی پاهاشو میورد تو پهلوم میزد یا زیر دلم بچم فکرکنم از صبح پا درد گرفته خبری ازش نیست 

🤣🤣😂میترسم بدنیا بیادم ایقد فضول باشه 

دقیقا مثل من 

فکرکنم دیگه نزاره من روزا بخوابم 🤣

از یطرف پدرش از یطرف خودش 

روز های هفته دخترش نمیزاره بخوابم روز های تعطیل خودش نمیزاره 🤣

بچه داداشم دوسالش بود ی روز ساعت 5 صبح مادرشو بیدار کرده گفته بلندشو ظرفاتو بشور 🤣🤣🤣🤣🤣 زن داداشم میگفت میخواستم سرمو بکوبم ب دیوار ک ایقد بچم فضوله هنوزم یادش میوفتیم کلی میخندیم