2777
2789
ینی فقط تو نی نی سایت؟ یا نه تو برنامه های دیگم حرف میرنید عکس همو دیدید یا تماس تصویری یا شایدم یه ...

تو ایتا وروبیکا...بله تماس تصویری عکسای خونه همدیگه...عکس خانوادمون.غذاهایی که میپزیم.کارایی که میکنیم همه چی.فقط دوریم از هم.یک در میلیارد احتمالش هست که همو ببینیم

خوردی؟حالا هستشو تف کن😜😁

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

انشاالله که پیدا بشه باهات بمونه ♥

مرسی عزیزم ایشالا، من کلا روحیه یکم حساسی دارم یا شاید یکم آسیب پذیر برا همین خیلی حساسم سر انتخابم ولی خیلی هم احساس تنهایی میکنم

چه حیف

همین جوری ۲۴ ساعته گوشی دستمونه هر کاری میکنیم مشورت میگیریم عکس میدیم ویس میدیم...دیگه اگه همو ببینیم کنده نمیشیم که.خدا رحم کرده به شوهرامون🤣🤣🤣

خوردی؟حالا هستشو تف کن😜😁
مرسی عزیزم ایشالا، من کلا روحیه یکم حساسی دارم یا شاید یکم آسیب پذیر برا همین خیلی حساسم سر انتخابم ...

عزیزمم اره میدونم چه حسیه ♥

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری... اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
همین جوری ۲۴ ساعته گوشی دستمونه هر کاری میکنیم مشورت میگیریم عکس میدیم ویس میدیم...دیگه اگه همو ببین ...

آره خدایی کاش نزدیک هم میبودیم منو هانی که با رنگ مو کچل میشدیم تو ام ۲۰ کیلو چاق تر میکردیم😂😂😂

یک عدد❤مهربان❤هستم😻😻خدا جونم مراقب خانوادم باش🙏🙏❤❤❤
تو زرنگی زرنگ😁 ام الزرنگ🤣🤣🤣

😂😂😂😂😂

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری... اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨