2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نمیدونم من خودمم دنبال یه دوست خوب میگردم🥲

سعی میکنم کامنت های مفید بذارم تا جای ممکن بقیه رو راهنمایی کنم🤍 با احترام درخواست دوستی به هیج وجه پذیرفته نمیشه......

چه خوب اگر پیدا شه

انشاالله که پیدا بشه باهات بمونه ♥

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری... اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
من دوست واقعی ندارم زیاد ولی اینجا دارم خیلی گلن.خیلی صمیمی شدیم.همه از شهرهای مختلف

ینی فقط تو نی نی سایت؟ یا نه تو برنامه های دیگم حرف میرنید عکس همو دیدید یا تماس تصویری یا شایدم یه روز همو از نزدیک دیدید

نزدیکین به هم؟ منظورم از نظر مسافت شهراتونه؟ فقط مجازی رفیقید یا تو دنیای واقعی هم؟؟

نه از شهرهای مختلفیم از همه چی هم خبر داریم شماره همو داریم تصویری باهم صحبت میکنیم کلا مثل ۴تا خواهریم😍

یک عدد❤مهربان❤هستم😻😻خدا جونم مراقب خانوادم باش🙏🙏❤❤❤

البته خودمم دوست مجازی داشتم چند سال پیش خیلی دختر مهربون و خوبی بود از زندگیشم کامل خبر داشتم و مطمئنم بودم که دروغ نمیگه ولی خب بعضی اخلاقاش ادمو زده میکرد منم ولش کردم اومدم 😂

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری... اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
منم یک دوست همجنس خودم دارم در حد اینکه کجا زندگی میکنمو چند سالمه و چی میخونمو میدونه بنظرتون اشکال ...

عکس همم ندیدید؟ چند وقته دوستید؟ نه به نظر من چه اشکالی داره

چه ژله هایی درست کردی

فعلا آلوئه ورا لیمو درس کردم هندونه و انارم گرفتم. ردیفی درست کردم درست شه عکسشو اونور میذارم 

یک عدد❤مهربان❤هستم😻😻خدا جونم مراقب خانوادم باش🙏🙏❤❤❤