من ماه پیش دوفاستون خوردم و واقعا تاثیر گذاشت و سر وقت شدم البته ویتاگنوس هم خوردم
عوارضی نداره دوفاستون؟من این ماه اولین ماهی بود که ویتاگنوس خوردم توی سایز فولیکولم تاثیر نداشت و توی ۱۴ سیکلم سایزشون ۱۱-۹ بود،ممکنه ماه بعد تاثیر داشته باشه؟
منم دوماهه نشدم الان ۴تا امپول زدم هنوز نشدم.اگر نشدم باید چیکار کنم؟؟دوباره برم دکتر؟
منم نشده بودم ۵شب شبی دوتا مدروکسی پروژسترون خوردم چند روز بعد شدم.حتی با امپولم نمیشم من نمیدونم چرا هیچوقت.ولی میخوام دیگه تنظیم کنم پریودمو نه اینکه با مدروکسی همش بشم
عوارضی نداره دوفاستون؟من این ماه اولین ماهی بود که ویتاگنوس خوردم توی سایز فولیکولم تاثیر نداشت و تو ...
برای من عوارضی نداشت ، ویتاگنوس هم فک کنم برا تنظیم قاعدگی هست برای سایز فولیکول نیس ، من ماه پیش لتروزول خوردم روز ۹ سیکل رفتم سونو سایز فولیکول ۱۱ و ۹ بود ، این ماه نه لتروزول خوردم نه رفتم سونو در حال اقدامم داروهای طب اسلامی مصرف میکنم ببینم نتیجه میبینم یا نه
ربِّ لا تَذَرنی فَرداً و اَنتَ خیرُ الوارثین. برای باردار شدنم دعا کنید لطفاً😭😭😭😢😢😢😢😢
اره من دو ماه نشده بودم حتی با امپول پروژسترون و هر راهی که رفتم دکتر گفت اینو ۵ شب بخوری شبی دو تا پریود میشی و بعد از قطعش دو سه روز بعد پری اومد.من میخواستم پریود بشم که داروها و اقداممو شروع کنم