2821
2789

من ماه پیش دوفاستون خوردم و واقعا تاثیر گذاشت و سر وقت شدم البته ویتاگنوس هم خوردم 

ربِّ لا تَذَرنی فَرداً و اَنتَ خیرُ الوارثین.                     برای باردار شدنم دعا کنید لطفاً😭😭😭😢😢😢😢😢

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من بعد سقط سیکلم ۴۰ روزه شده بود و حجم خونریزیم هم خیییلی کم

الان یک ماه متفورمین میخورم این ماه سیکل۳۴ روزه شد و حجم خونریزی هم مثل قبل بود

ی ماه دیگه هم قرص دارم دکتر گفت تنظیم نشد بیا دوباره

قبل ۲۸ روزه بود

من ماه پیش دوفاستون خوردم و واقعا تاثیر گذاشت و سر وقت شدم البته ویتاگنوس هم خوردم 

عوارضی نداره دوفاستون؟من این ماه اولین ماهی بود که ویتاگنوس خوردم توی سایز فولیکولم تاثیر نداشت و توی ۱۴ سیکلم سایزشون ۱۱-۹ بود،ممکنه ماه بعد تاثیر داشته باشه؟

منم دوماهه نشدم الان ۴تا امپول زدم هنوز نشدم.اگر نشدم باید چیکار کنم؟؟دوباره برم دکتر؟

منم نشده بودم ۵شب شبی دوتا مدروکسی پروژسترون خوردم چند روز بعد شدم.حتی با امپولم نمیشم من نمیدونم چرا هیچوقت.ولی میخوام دیگه تنظیم کنم پریودمو نه اینکه با مدروکسی همش بشم

من بعد سقط سیکلم ۴۰ روزه شده بود و حجم خونریزیم هم خیییلی کم الان یک ماه متفورمین میخورم این ماه سی ...

یعنی به سقط ربط داره؟منم عید یه سقط خود بخودی داشتم

عوارضی نداره دوفاستون؟من این ماه اولین ماهی بود که ویتاگنوس خوردم توی سایز فولیکولم تاثیر نداشت و تو ...

برای من عوارضی نداشت ، ویتاگنوس هم فک کنم برا تنظیم قاعدگی هست برای سایز فولیکول نیس ، من ماه پیش لتروزول خوردم  روز ۹ سیکل رفتم سونو سایز فولیکول ۱۱ و ۹ بود ، این ماه نه لتروزول خوردم نه رفتم سونو در حال اقدامم داروهای طب اسلامی مصرف میکنم ببینم نتیجه میبینم یا نه

ربِّ لا تَذَرنی فَرداً و اَنتَ خیرُ الوارثین.                     برای باردار شدنم دعا کنید لطفاً😭😭😭😢😢😢😢😢
اره حتما ربط داره تا سه ماه خونریزی نامنظم طبیعی ولی بعد سه ماه بایدحتما پیگیری کرد من همون ماه او ...

یعنی دکتر میگه با متفورمین برای همیشه تنظیم میشه؟میخوام یه چیزی بخورم که با مصرف چند دوره برای همیشه منظم بشم و دایم مصرف نکنم

قرصه؟چرا ۵شب؟دکتر داده؟

اره من دو ماه نشده بودم حتی با امپول پروژسترون و هر راهی که رفتم دکتر گفت اینو ۵ شب بخوری شبی دو تا پریود میشی و بعد از قطعش دو سه روز بعد پری اومد.من میخواستم پریود بشم که داروها و اقداممو شروع کنم

یعنی دکتر میگه با متفورمین برای همیشه تنظیم میشه؟میخوام یه چیزی بخورم که با مصرف چند دوره برای همیشه ...

شما بهتربری دکتر اول علتشو پیدا کنی بعد درمان کنی

سرخودکه نمیشه

من پریودم منظم بود بخاطر سقط هورمون هام بهم ریخت الان کم کم داره دوباره تنظیم میشه داروی من برای شما مناسب نیست که خود درمانی میکنید