2777
2789
عنوان

خرید موبایل

74 بازدید | 14 پست

سلام  دوستان میخوام یه گوشی موبایل بخرم نمیدونم سامسونگ A73بخرم یا گوشی      A52  تو را خدا اگه یک گوشی خوب بلدین را هنمایی کنید؟یا بین اینا کدومش بهتره؟

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

هر دو عالی هستن ولی a73 پیشفرض اندروید دوازده داره. شارژر تو جعبه نیست. هدفون سیمی هم ساپورت نمیکنه.

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکس نوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام مهدي(عج) مانند جد بزرگوارشان امام علی (علیه السلام)، برایمان دعا میکنند و بر دعاهاي ما «آمين» ميگويند. امام امير المؤمنين عليه السلام به رميله ميفرمايد: اي رميله! هيچ مؤمني نيست كه بيمار شود، مگر اينكه به مرض او مريض ميشويم، و اندوهگين نشود مؤمني، مگر اينكه به خاطر اندوه او، اندوهگين گرديم، و دعايي نكند مگر اينكه براي او آمين گوييم، و ساكت نماند مگر اينكه برايش دعا كنيم. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت. من با خدا و امام زمان عهد کردم که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت و به خاطر همین عهدم به این سایت اومدم.

سلام برایداینکار میتونید برید سایت موبایل دات آر، بالا سمت چپ یه قسمت خالی هست اونجا نام گوشیتون رو به انگلیسی بنویسید و سرچ رو بزنید اومد بالا بزن روش صفحه اش میاد بعد همون بالا سمت چپ زده نظر کاربران بزنیدش و دیدگاههای کاربران رو بخونید و تصمیم بگیرید سمت راست هم نوشته مشخصات گوشی بزنید و مطالعه کنید، راستی یک موضوع، گوشی که صفحه اش سوپر امولد باشه بگیر، نه تی اف تی،چون خوب نیست، برای خانمم گرفتم از کیفیت صفحه اش ناراضی هست، ضمنا آندرویتون رو بروز رسانی نکنید، چون بعد مدتی سامسونگ بروز رسانی میفرسته اولش خوبه بعد عیباش ظاهر میشه و گوشی نشکل پیدا میکنه تا شما مجبور شید برید یه گوشی دیگه بگیرید اینو حواستون باشه. موفق باشید.

آقا هستم، بهترین صفت، داشتن انسانیت است، البته به شرطی که طرف مقابل ارزشش رو داشته باشه و قدر بدونه. تاپیکهای خوب رو میخونم و کمکهام و دیدگاهمو میزارم ولی اهل کار خلاف نیستم.🌹👍🏻
ببخشید A52 s چطوره؟خوبه؟ حدودا چه قیمته؟

a52s عالیه. هرکی داشته راضی بوده.
فقط رادیو نداره. راستی a73 هم رادیو نداره.

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکس نوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام مهدي(عج) مانند جد بزرگوارشان امام علی (علیه السلام)، برایمان دعا میکنند و بر دعاهاي ما «آمين» ميگويند. امام امير المؤمنين عليه السلام به رميله ميفرمايد: اي رميله! هيچ مؤمني نيست كه بيمار شود، مگر اينكه به مرض او مريض ميشويم، و اندوهگين نشود مؤمني، مگر اينكه به خاطر اندوه او، اندوهگين گرديم، و دعايي نكند مگر اينكه براي او آمين گوييم، و ساكت نماند مگر اينكه برايش دعا كنيم. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت. من با خدا و امام زمان عهد کردم که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت و به خاطر همین عهدم به این سایت اومدم.

الان حدودا چنده کیفیت دوربین خوبه؟ حافظه اش چنده ممنون

داخل سایت زده ۹۶۰۰

حافظه ۱۲۸

دوربینشم خوبه من راضیم

مثل گلوله به قصد کُشت، آمدی زدی رفتی بی آنکه سر بچرخانی ببینی شاید هنوز جان داشته باشد شکار

این لینک رو چک کنید برا A73 هست

https://www.zoomit.ir/product/samsung-galaxy-a73/https://www.zoomit.ir/product/samsung-galaxy-a73/

آقا هستم، بهترین صفت، داشتن انسانیت است، البته به شرطی که طرف مقابل ارزشش رو داشته باشه و قدر بدونه. تاپیکهای خوب رو میخونم و کمکهام و دیدگاهمو میزارم ولی اهل کار خلاف نیستم.🌹👍🏻

شاید با همین بودجه ات بتونی یه گوشی آیفون دست دوم با تایید سلامت گوشی بخری و اگه میخوای بدونی کدوم گوشی آیفون مناسب تو هست و قیمت دست دوم همون گوشی همین الان توی بازار چنده ، بیا تو این سایت :‌

https://hoonid.com/