2777
2789
عنوان

کاشت ناخن

201 بازدید | 12 پست

مامانم نمیزاره خودم خیلی دوست دارم 

الانم برای شب یلدا چند شب دعوتیم جایی ناخنام همه شکسته و خراب شده خیلی زشتن روم نمیشه لاک بزنم روشون حتی 

میخوام برای همین چند روز یواشکی برم بکارم کوتاه بنظرتون چ رنگ بزنم چجوری بزنم دید نداشته باشه نفهمن؟ 

میشه برای پدرم فاتحه بفرستید دخترم رستاجون ۲ سال و نیمشه

رنگ نود 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بابا بزن بزار بفهمن

فوقش قراره دعوات کنه

ولی ی بار انجام بدی عادی میشع

شازده کوچولو به حرفش ادامه داد : « شماها خیلی زیبایید اما تو خالی هستید برای شما نمی شود مرد البته مطمئناً گل من هم از نگاه یک رهگذر عادی ،شبیه شماست؛ اما برای من او خیلی مهمتر از همه ی شماست،به خاطر اینکه او تنها گلی است که به او آب داده ام،تنها گلی که او را در زیر حباب شیشه ای قرار داده ام ،تنها گلی که برایش حفاظی درست کرده ام،تنها گلی که کرمهای روی آن را کشته ام البته به جز دو یا سه کرمی که برایش تبدیل به پروانه شوند او تنها گلی است که به غرولندها یا خودستاییها،یا گهگاه سکوت او گوش داده ام. به خاطر اینکه او گل سرخ من است.🧸🫀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رنگای خنثی 

کالباسی 

کرمی 

اینا

عجیب ماییم و ماییم در عجب این زندگی عجیب!🤍                                      خواهانِ برابری، صلح و امینت...                                                                                           •🇮🇷•

منم میخوام بکارم با اینکه ماخنای خودم کشیده است خیلی کاشتو دوس دارم🥲من بابام نمیزاره

مثل گلوله به قصد کُشت، آمدی زدی رفتی بی آنکه سر بچرخانی ببینی شاید هنوز جان داشته باشد شکار

بابا بزن بزار بفهمن فوقش قراره دعوات کنه ولی ی بار انجام بدی عادی میشع

میترسم چون هم بابام هم مامانم مخالف

فقط دو سه روز برای همین جشن یلدا میخوام چون خیای ژشت شدن ناخنام

منم میخوام بکارم با اینکه ماخنای خودم کشیده است خیلی کاشتو دوس دارم🥲من بابام نمیزاره

من هر دوشون

رنگای کالباسی و هلویی بزن متوجه نمیشن

ببینم وقت بده میرم به امید خدا 

خداکنه همین دو سه روز نفهمن میرم برمیدارم شننبه

ببینم وقت بده میرم به امید خدا  خداکنه همین دو سه روز نفهمن میرم برمیدارم شننبه

انشاالله وقتی گذاشتی عکس بگیر ماهم ببینیم

مثل گلوله به قصد کُشت، آمدی زدی رفتی بی آنکه سر بچرخانی ببینی شاید هنوز جان داشته باشد شکار

ببینم وقت بده میرم به امید خدا  خداکنه همین دو سه روز نفهمن میرم برمیدارم شننبه

من امروز میرم

چیشد شما