awesomedreamer مدیر عضویت: 1401/09/27 تعداد پست: 124 عنوان شوهرم بهم گف قهبه😭😭😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 16220 بازدید | 123 پست سلام خانوما خوب هستین شوهرم رف وسایل بخاری بخره بیاره بیاد وصلش کنه بعد منم گفتم بزار بشورم بعد دعوا کرد بهم گف قهبه بی حیا منم هیچی نگفتم دارم دیونه میشم انگار باهام دشمنه کدوم شوهر اون حرفو به زنش میزنه اخه😭😭😭 1401/09/29 | 23:10 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
amafz عضویت: 1399/06/26 تعداد پست: 4292 من عاشق سرمام 😄 قربون خدا برم یا مزاجمون رو عوض می کرد یا جامون رو اینجور آرزو ب دل نمی موندیم😃 💚اللهم عجل لولیک الفرج💚خدا یار باشد دشمن هزار باشد....همه هست آرزویم که ببینم از تو رویی ...
مانلی_72 عضویت: 1399/12/28 تعداد پست: 2077 از یه طرفم همش دعوا داریم خودمون هم تازه عروسی کردیم همش منو کتک میزنه میرم پیشش دعوام میکنه خودمم م ... تا حالا به کسی نگفتم طلاق بگیر ولی چون تازه عروسی و هم کتکت میزنه هم انقدر بی غیرت و بیشعور بهت اون حرف رو زده اگه خواهر خودمم بود بهش میگفتم جدا بشه حیف جوانیت نیست واقعا تا بچه دار نشدی یه فکری کن
اسرا۸۲۹۰ عضویت: 1398/08/03 تعداد پست: 393 آره خب لباس گرم میشه نخرید من وهمسرم وبچه هام هیچ کدوم لباس گرم نداریم چون سرمایی نیستیم ولی وجدانن ... بستگی داره بعضی همشهری هامون بخاری میزنن ، ما با اینکه تازه خونمون رو ساختیم میبینم احتیاج به بخاری نداره ..
سونیا21 عضویت: 1395/03/24 تعداد پست: 3587 خداوکیلی چطوری عرض دو دقیقه اونو پیدا کردی دقیقا مصادف با حرفم . دوتا دونه برگ تو منطقه ممنوعه داشتم ... داشتمش از قبل عشقم😂😂😂
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 88972 بستگی داره بعضی همشهری هامون بخاری میزنن ، ما با اینکه تازه خونمون رو ساختیم میبینم احتیاج به بخاری ... حتی وسط زمستون؟؟نکنه کولر روشنه هنوز عزیزم میل من سوی وصال وقصداو سوی فراق ترک کام خودگرفتم تابرآید کام دوست💔
awesomedreamer مدیر استارتر عضویت: 1401/09/27 تعداد پست: 124 تا حالا به کسی نگفتم طلاق بگیر ولی چون تازه عروسی و هم کتکت میزنه هم انقدر بی غیرت و بیشعور ... همه میگن طلاق بگیر اطرفم همه ولی میترسم خانودام شهرستان هستن برم اونجا همش تیکه میندازن وگرنه از زندگیم بدم میاد
amafz عضویت: 1399/06/26 تعداد پست: 4292 والا بخدا بخاری نزدیم .... اصلا لباس زمستانی معنا نداره برامون ... امسال نه خودم نه بچه هام لباس گرم ... کجایین شما؟ 💚اللهم عجل لولیک الفرج💚خدا یار باشد دشمن هزار باشد....همه هست آرزویم که ببینم از تو رویی ...
اسرا۸۲۹۰ عضویت: 1398/08/03 تعداد پست: 393 حتی وسط زمستون؟؟ نکنه کولر روشنه هنوز عزیزم نه دیگه کولر تا آبان بود 😂وسط زمستون هرسال میزدیم ببینم امسال چطوره، ولی اسفند دیگه هوا بهاریه
amafz عضویت: 1399/06/26 تعداد پست: 4292 خوزستان اهان بگو خب😁الان اونجا هواش مثل فروردین ماست شاید 💚اللهم عجل لولیک الفرج💚خدا یار باشد دشمن هزار باشد....همه هست آرزویم که ببینم از تو رویی ...
اسرا۸۲۹۰ عضویت: 1398/08/03 تعداد پست: 393 اهان بگو خب😁 الان اونجا هواش مثل فروردین ماست شاید آره فرودین تابستونه برا ما ... تابستونم جهنم
azihasas عضویت: 1401/07/07 تعداد پست: 3445 قربون خدا برم یا مزاجمون رو عوض می کرد یا جامون رو اینجور آرزو ب دل نمی موندیم😃 😄