2777
2789
عنوان

کف بینی+ واقعیت

8591 بازدید | 51 پست

شاید بعضی هاتون اعتقاد نداشته باشین ولی این چیزی بود که دوستم تعریف کرد

میگفت که یه کف بینی هست خواهرش رفته بود پیشش کف دسته خواهرمو دیده گفته 

دو قلو بارداری ؟خواهرم گفته بعله بعد بهش گفته شوهرت میمیره ۱۵ روز بعد مرگ شوهرت یکی از قل هات میمیره خواهرم باور نکرده ...ولی چند وقت بعد زایمان خواهرم شوهرش میمیره دقیقا ۱۵ روز بعد یکی قل هاشم میمیره

میگه دوتا از عمه هامم رفتن پیش همه به یکی یکیشون گفته از شوهرت طلاق میگیری به یکی دیگشون گفته شوهرت میمیره دقیقا همینطور شده...

میگفت این گذشت رفت...یه جایی باز دوستم میگفت همین کف بینه رو دیدم دستمو دیده گفته تو دوسال بعد ازدواجت میمیری منم بهش فحش دادم رفتم...ولی تهه دلم میرسیدم نامزدمو فرستادم طرف کف دسته نامزدمو دیده بهش گفت زن اولت میمیره...

الان من خیلی دلم میخاد برم پیش همین ولی یه دلم میگه چرت و پرته

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

الان ملت ادرسشو میخان😑😑😑😑

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن  میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋
بیخیال عامو  من طاقت انقدر رک شنیدن رو ندارم😃

آره واقعا ترسناکه اینجور چیزایی رو بدونی

این یارو هم گیر داده فقط اتفاقای بد رو میگه

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه

چ دارک

_بچها نخندینا :) ... صرفا چون تو حاضری برای باورت کشته شی ، به این معنی نیست که باورت درسته🙂ولی من بیشترین ضربان قلبمو موقع قشنگ ترین اشتباهم داشتم❤️یک ساعت بخاری رو خاموش کن و دعا کن سردت نشه تا فاصله علم و اعتقاد رو بفهمی..افراط تو هرچیزی سمه ×😉 خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند//هرچیز در این خانه بی برگ و نوا بود//گفتند چنینیم و چنانیم٫دریغا//اینها همه لالایی خواباندن ما بود💔

اینکه انگار با ملک الموت  قرارداد داره

بنده خداهارو میرن پیشش لو میده!

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍