2777
2789
عنوان

دارم لاغر میشم😍😍

1513 بازدید | 35 پست

من خیلییی بی اراده بودم چند بار تا حالا رژیم گرفتم بعد یه هفته ول میکردم باز 

ولی الان یه ماه و نیمه ک رژیم گرفتم و هفت کیلو کم کردم😍😍خیلیییی خوشحالم 

این تاپیکم برا توپولوهای بی اراده ک یکیش خودم بودم 

خواستن توانستن است 

رژیم اونقدرام سخت نیست یه اراده ی قوی و دراخر رسیدن ب مانکن شدن خیلیییی شیرینه 💜😍

تو برام خیلی قشنگیا 💜اصن تعریف من از زیبایی ینی وجود تو❣️میدونی داشتنت مثل جاری بودن مورفین تو رگای یه مریض بد حاله 💊 وقتی هستی خوب ترم 🙂 وقتی هستی حالم بهتره🫂 وقتی هستی آرومترم🙃 اصن بودنت ینی دلگرمی🥲 دلگرمی قشنگی ک به تموم پوچی های دنیا می ارزه👫😊

😎😎😎😎

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😎😎😎😎

عه عیشکممم😍😍

تو برام خیلی قشنگیا 💜اصن تعریف من از زیبایی ینی وجود تو❣️میدونی داشتنت مثل جاری بودن مورفین تو رگای یه مریض بد حاله 💊 وقتی هستی خوب ترم 🙂 وقتی هستی حالم بهتره🫂 وقتی هستی آرومترم🙃 اصن بودنت ینی دلگرمی🥲 دلگرمی قشنگی ک به تموم پوچی های دنیا می ارزه👫😊

خییلی حس خوبی داره منم بعد دوماه که استپ زده بودم رفتم رو ترازو دیدم کم کردم خییییلی خوشحال شدم اصلا اون روز ی روز دیگه بود😅🤣

به آرزوهام قول رسیدن دادم🥰 میشه واسه تاپیکام گزارش بزنن ممنون میشم😘

من هفت کیلو کم کنم عالیه رژیمت چی بود 

میشه واسه خونه دار شدنمون و رونق گرفتن شغل شوهرم صلوات بفرستید 🙏*اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*🙏 *و قل رب انزلنی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین* 🙏یا الله 🙏♥️  خدایا دست همسرمو بگیر که جز تو کسی رو نداره🥺
خوش به حالت😍چه رژیمی از کجا گرفتی

کالری شماری 

تو یکی از همین تاپیکای سایت❤️😍

اگه دوس داری بگو تا تگت کنم

مبارکههههههه انشالله وزن های پایین تر ببینمت😂🥰

فداتشممم💞😍

عه عیشکممم😍😍

فدای تو 😍😍😍😍❤️

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
کالری شماری  تو یکی از همین تاپیکای سایت❤️😍 اگه دوس داری بگو تا تگت کنم

چه چیزایی رو که خوردی چیارو بیشتر

میشه واسه خونه دار شدنمون و رونق گرفتن شغل شوهرم صلوات بفرستید 🙏*اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*🙏 *و قل رب انزلنی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین* 🙏یا الله 🙏♥️  خدایا دست همسرمو بگیر که جز تو کسی رو نداره🥺

ورزشم داشتی؟؟