2777
2789

سلام خانومی. شما یک دلیل بیارید که اثبات کنه خدا نیست. واقعیت اینه که اصلا همچین دلیلی پیدا نمیشه(دلیل قانع کننده میگم ها نه این سفسته هایی که تو مجازی هست)

شما خدارو باور دارید. خدا از روحش در شما دمیده و فطرتا پاکیم، اونی که وزوز میکنه در گوشتون که خدا نیست، شیطانه.

اما ممکنه شبهاتی باشه که طبیعیه، حجم شبهات وارد شده توی مجازی خیلی زیاده و باید پاسخی داده بشه، باید از راه درستش بهش پاسخ بدید. فقط اینجا مطرح نکنید چون جای مناسبی نیست ممکنه بیشتر گمراه بشید

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچوقت به وجودش شک نکردم 

نمیدونم چی بگم

همیشه کنارم بوده 

ولی این اواخر بیشتر از قبل شناختمش

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

بیشتر اطرافیانم چون تحت تاثیر فرهنگ خداباوری بزرگ شدن حرفاشون برام زیاد معتبر نیست فکر میکنم شاید انگار موضع گری میکنند

دلم میخاد یکی باشه که بی طرف باشه 

سلام خانومی. شما یک دلیل بیارید که اثبات کنه خدا نیست. واقعیت اینه که اصلا همچین دلیلی پیدا نمیشه(دل ...

ولی احساس میکنم راهی برای اثبات صددرصدی خدا نیست

کاش منم هیچوقت شک نمیکردم خسته شدم ..چرا اینطوریم من

نمیشه شک کرد بنظرم، اصلا قابل شک نیست، چون ماها این حقیقت رو توی دلمون داریم. 

مثلا نمیشه یه گل رز سرخ بگه من شک دازم که رنگ قرمز وجود داشته باشه 

توی قران یه مثالی هست که میگه وقتی دریا متلاطم میشه و دستتون بجایی بند نیست، شماها یکی رو صدا میزنید... یه قدرتی رو صدا میزنید، اون قدرت اللهِ اون منم

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
داری نفس میکشی دیگه؟ این لطف خداست سقف بالاسرت لطف خداست دستی ک باهاش تایپ میکنی ارامشی ک شده حت ...

اره درسته

ولی محدودیت هام هم کم نیستن .. حالم بده.. چرا اتفاق های خوب زندگیمونو به خدا نسبت میدیم ولی بدها رو نه

ولی احساس میکنم راهی برای اثبات صددرصدی خدا نیست

عزیزم شما یک فرضیه رو در نظر بگیرید که میخواید اثبات یا ردش کنید. دلیلی برای ردش هست؟ نه، پس اثبات میشه.

راه اثبات که خیلی زیاده. وجود خداوند با فلسفه خیلی محکم و قطعی اثبات میشه. یعنی اصلا ادیان رو بذاریم کنار، با عقل و فلسفه خدارو میشه اثبات کرد. تازه با همون عقل و فلسفه به دین هم میشه رسید.

اگر واقعا علاقه دارید با فلسفه به خدا برسید و حقیقت رو بدونید، بگید یک دوره بهتون معرفی میکنم. این دوره رایگان هست هم مجازی داره هم حضوری(بسته به خودتون هست کدوم رو انتخاب کنید) خودم هم شرکت کردم هم دوستانم. در یک کلام بگم عالی هست و کسی شرکت نکنه حسرت میخوره.

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

عزیزم شما یک فرضیه رو در نظر بگیرید که میخواید اثبات یا ردش کنید. دلیلی برای ردش هست؟ نه، پس اثبات م ...

ولی باهاتون موافق نیستم..  اگه چیزی رو نتونیم رد کنیم به معنی اثباتش نیست.. شاید هنوز علممون راجب اون چیز به حدی نرسیده باشه که همه جوانبشو در نظر بگیریم.. مثلا توی علم خیلی از فرضیه ها بودن که در گذر زمان تغییر یا کلا رد شدن

نام دوره اش رو میگین لطفا

ولی باهاتون موافق نیستم..  اگه چیزی رو نتونیم رد کنیم به معنی اثباتش نیست.. شاید هنوز علممون را ...

بله، اما تو همون پستم بعدش گفتم که راه اثبات خیلی زیاده، در واقع دلیل برای اثبات زیاده.

دوره رو لینکش رو میفرستم براتون. خیلی دوره منظمی بود و عالی. تجربه کردم که تعریفش رو میکنم.

https://hamzevasl.ir/