2777
2789
عنوان

من آیدونم

155 بازدید | 25 پست

سلام حالتون خوبه؟ بعد مدتی اومدم اینجا

دیدم یکی از کسایی که همینجا باهاش آشنا شدم بهم پیام داده با اینکه حتی اسمشم دیگه یادم نمونده بود یهو بغضی شدن چون میدونم اون موقع خیلی باهم جور بودیم و الان حتی اسمشم یادم نیست 

یهو کلی دلتنگی تو دلم جمع شد برا همه کسایی که اینجا با هم حرف میزدیم و میخندیدیم

دلم میخواد باز برگردم اینجا مثه همون موقع ها ولی نمیدونم چی میشه ک خیلی دیر ب دیر سر میزنم

به هر حال خواستم اینو بگم که خیلی دلم براتون تنگ شده و دوستون دارم ❤️

اگه شما منو از قبل میشناسید خوشحال میشم اینجا دوباره ی گپی با هم داشته باشیم

راستی اگرم منو نمیشناسی باعث افتخارمه بخوای باهام آشنا بشی 

سلام عزیزم خوبی منو میشناسی؟ من از اسم کاربریت میشناسمت و میدونم دوست بودیم ولی واقعیتش چیز زیادی ...

سلام جان 

مچکر منم خوبم

منم تا اسم کابریتو دیدم بنطرم آشنا اومدی متاسفانه هیچکیو یادم نیست حس میکنم آلزایمر گرفتم 

به هر حال اسمم آیداس الانم بیست سالمع من کوردم گیان

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام جان  مچکر منم خوبم منم تا اسم کابریتو دیدم بنطرم آشنا اومدی متاسفانه هیچکیو یادم نیست حس ...

دقیقا شاید چون مدت زیادی گذشته و بلاخره هرکسیم دغدغه هایی داره تو زندگیش طبیعیه یسری چیزا نمونه تو حافظش..♡

منم هستیم شمالیم

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4
دقیقا شاید چون مدت زیادی گذشته و بلاخره هرکسیم دغدغه هایی داره تو زندگیش طبیعیه یسری چیزا نمونه تو ح ...

اره درستع ولی بازم حس بدی دارم

بسلامتی 

خیلی خوشحالم کردی اومدی مرسی

@ایسان234    اینم سمیه ست نمیدونم همو بشناسید یا ن ولی یادمه تو اکثر دوستای منو میشناخت ...

اره اره میشناسم ولی اسم خودشو یادم رفته بود

نیکا و یلدارم میشناختم

ولی تقریبا هیچی یادم نمیاد 🥺

سمیه بود فک کنم عکسشو یبار فرستاد ی دختر سبزه رو بانمک بود چقد دلم برا اون روزا تنگ شده

اره اره میشناسم ولی اسم خودشو یادم رفته بود نیکا و یلدارم میشناختم ولی تقریبا هیچی یادم نمیاد 🥺 ...

نیکائم هنوز هست مهتابم هست از بقیه بچها خبر ندارم:))

منم هیچی یادم نمیاد انگار حافظمو پاک کردن😑

نیکائم هنوز هست مهتابم هست از بقیه بچها خبر ندارم:)) منم هیچی یادم نمیاد انگار حافظمو پاک کردن😑

سلامت باشن دلم برا اونام تنگ شده

اگه دوست داشتی میتونی آیدی تلتو بدی گهگاهی باهم حرف بزنیم

میترسم اینبارم برم دیگه یادم بره برگردم 

سلامت باشن دلم برا اونام تنگ شده اگه دوست داشتی میتونی آیدی تلتو بدی گهگاهی باهم حرف بزنیم میترسم ...

باشه عزیزم پیوی میفرستم برات

سلام عزیزم‌خوبی؟؟

به به ازینورا راه گم‌کردی

🤣🤣🤣🤣

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄