2789
تو همینی ک من گفتم بکن ببین چی میشه ببین کیک منو اینقد بافتش نرم خوشمزه میشه ادم فک میکنه از بی ...

ببخشید رنگ آرد تغییر نکنه

اگه دوست داشتید برای  تو راهی من یه صلوات بفرستید😘ممنونم ازت❤️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی همیشه یادت باشه ارد و چ قنادی چ اردی ک الان باهاش پختیو اول ۵ دیقه تو تابه با شعله کم قشنگ تفت ب ...

عزیزماینونشنیده بودم تاحالا. من باارد نونوایی درست میکنم. ینی ازین به بعد تفتش بدم قبلش بعدبزارمسرد بشه بعددرست کنم؟ یا نیازی به سردشدن نداره؟ 

تو گوگل نوشته بود از آرد معلولی هم میشع

عزیزم من همیشه با ارد معمولی و قابلمه درست میکنم مشکل از آردت نیست. حتما زیر قابلمت کاغذ بنداز از شعله پخش کن استفاده کن و تا میتونی زیر شعله رو کم کن.

کیکت خمیر شده بهش آب اضافه نکردی احیانا؟

زخمی به قلبمه که دیگه خدا هم بغلم کنه خوب نمیشه
تو همینی ک من گفتم بکن ببین چی میشه ببین کیک منو اینقد بافتش نرم خوشمزه میشه ادم فک میکنه از بی ...

گلم این تفت دادن رو گفتی برای چی هست؟ 

زخمی به قلبمه که دیگه خدا هم بغلم کنه خوب نمیشه

منم فر ندارم ، ولی جور دیگه ای کیک درست میکنم که اصلا خمیر نشه و خوشمزه ست 

من یه قابلمه بزرگ که قالبم داخلش جابشه رو برمیدارم ، اندازه ۴ یا ۵ تا لیوان آب میریزم داخلش و میزارم رو شعله گار تا بجوش بیاد بعد زیرشو کم میکنم ، تو همین حین هم مواد کیکمو آماده میکنم و میریزم تو قالب 

کف قابلمه رو ، یه رینگ میزارم که قالبم به آب داخلش نخوره ، بعد قالب رو میزارم روی رینگ ، زیر گاز رو خیلی کم میکنم و حدود یکساعت‌ونیم  میزارم بپزه 

عالی میشه ، حتما امتحان کن

❌ جان عزیزت لایک نکن ❌
عزیزم تفت دادن واسه چیه ؟ اولین باره میشنوم ؟ چه کمکی میکنه؟

کمک میکنه کیک خمیر نشه سبک بشه پف کنه ببین بایدمدام تف بدی تا رنگش زرد نشه تو شعله کم ۵ دیقه بیشتر ن با گوشی وقت میگیرم بافتش خیلی عالی میشه منم دعا کن اگ پختی خوب شد

خدایا دمت گرم ولی اخرش نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 
کمک میکنه کیک خمیر نشه سبک بشه پف کنه ببین بایدمدام تف بدی تا رنگش زرد نشه تو شعله کم ۵ دیقه بیشتر ن ...

دستت درد نکنه حتما انجام میدم 

کیک نپخته هم دعات میکنم از خدا میخوام هر قدمی برداری پر از خیر و برکت و سلامتی باشه برات

غرور من امپراتوری کبیر است که برای هیچکس سقوط نخواهد کرد
ببخشید رنگ آرد تغییر نکنه

اره عزیزم نباید تغییر کنه قاشق تو دستت باشه مدام هم بزن تو شعله خیلی کم ۵ دیقه نزار تغییر کنه رنگش

عزیزماینونشنیده بودم تاحالا. من باارد نونوایی درست میکنم. ینی ازین به بعد تفتش بدم قبلش بعدبزارمسرد ...

ببین عزیزم همونجور ک گفتم ۵ دیقه با گوشی‌وقت بگیر تف بده نزار تغییر رنگ بده  اصن بیار نصف قاشق  غذا خوری بکنینگ پودر بزن الک کن ۳ بار تو این حین هم سرد میشه نشد هم میری تخم مرغو اینارو میزنی سرد میشه