2777
2789
عنوان

دهانه رحم

120 بازدید | 8 پست

سلام خانوما 

الان تقریبا ۳۸ هفته و ۴ روزمه دو روز پیش معاینه شدم دکتر گفت دهانه رحم هیچی باز نشده حتی یه سانت😔

تقریبا یه هفته دیگه گفته برم برای زایمان به نظرتون تا اون موقع دهانه رحم باز میشه؟

پیاده روی و ورزش برای زایمان طبیعی هرروز انجام میدم تا اون موقع چند سانت باز میشه؟

واسه تک‌تک لحظه‌هایی که می‌تونستی مثل خودشون جواب بدی،  دل بشکنی و بهشون بدی کنی، ولی نکردی، به خودت افتخار کن بقیه فکر کردن سکوت کردی چون جوابی نداشتی، اما تو سکوت کردی چون نمی‌تونی مثل اون آدما باشی. بحث، بحثِ اصالت و ریشه‌ست!.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیترسی؟

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم میفرستید🥹🩵 تو دلی من ۱۴۰۴/۰۹/۱۹ دنیا اومد خدایا شکرت🥹😘 آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

تایه هفته دیگه دنیاهزارچرخ میخوره عزیزم

پیاده رویتو حتماداشته باش،یواش یواش بازمیشه،ازتاریخی که بهتون دادن واسه زایمان یک هفته هم بگذره مشکلی پیش نمیاد،عجله نکن،هرجی بیشتربمونه سالم ترووزن بیشتروبهتره 

یه مامان هستم 😊دوتادسته گل💟
نمیترسی؟

فقط میترسم دهانه باز نشه تا اون موقع😪

واسه تک‌تک لحظه‌هایی که می‌تونستی مثل خودشون جواب بدی،  دل بشکنی و بهشون بدی کنی، ولی نکردی، به خودت افتخار کن بقیه فکر کردن سکوت کردی چون جوابی نداشتی، اما تو سکوت کردی چون نمی‌تونی مثل اون آدما باشی. بحث، بحثِ اصالت و ریشه‌ست!.
فقط میترسم دهانه باز نشه تا اون موقع😪

خدا بزرگه عزیزم نشد آمپول فشار میزنن

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم میفرستید🥹🩵 تو دلی من ۱۴۰۴/۰۹/۱۹ دنیا اومد خدایا شکرت🥹😘 آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

خدا بزرگه عزیزم نشد آمپول فشار میزنن

فقط یه سوال آمپول فشار رو کجا میزنن؟ آخه شنیدم هر دفعه با دوز زیاد میزنن

فقط یه سوال آمپول فشار رو کجا میزنن؟ آخه شنیدم هر دفعه با دوز زیاد میزنن

والا نمی‌دونم تو سرم هست یا کمر یا دست