2777
2789
عنوان

درد تیر کشیدن واژن در بارداری

9479 بازدید | 31 پست

سلام خانوما.من هفته ی ۲۵ بارداری هستم از ابتدا تیر کشیدن واژنو داشتم .هرچی

گذشت بدتر شد.صد بارم طول سرویکسم چک کردم.۳۵ بود هر بار.احساس فشار و سنگینی و تیر کشیدن واژن دارم.بخصوص سمت چپم.حتی استخوان عانه م هم تیر میکشه شدید نیستا ولی نگرانم میکنه.کسی تجربه ای داره جیگرا؟

عادیه عزیزم 

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای من اوایل خیلی تیر می‌کشید زیر دلم به سمت واژن

ولی بعد بهتر شد

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

من هفته ۳۸ هستم درد واژن پدرمو دراورده نمیتونم تکون بخورم🥲

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد

ممکنه فتق کشاله ران هم باشه اگر دردتون کمتر نشد به پزشکتون بگید ی سونوی فتق هم انجام بده خیلی ساده است نهایتش اینه که فتق بند میبندید تا نوزاد به دنیا بیاد