2777
2789
عنوان

پیدا کردن شغل

| مشاهده متن کامل بحث + 10741 بازدید | 69 پست
به نظرم وقتی بحث نیازمون مطرح باشه همه انرژی مون رو میزاریم تا بشه. گاهی رسیدن به عجز و نیاز، لازمهٔ ...

اخه خیلی دوس دارم معلم خصوصی بگیرم برا زبان که کامل و منظم از اول یادم بده ولی خب هزینه ندارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره برا این هیچکاری نمیتونم بکنم  

خدا بزرگه گلم

میتونی بری فنی حرفه ای 

مدرک کاشت زعفران و قارچ و .....بگیری

دست به کار بشی تو روستا

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..
ممنون عزیزم

خدا بزرگه گلم

میتونی بری فنی حرفه ای 

مدرک کاشت زعفران و قارچ و .....بگیری

دست به کار بشی تو روستا

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..
میخواستم معلم شم ولی شرایط خوندن برا ازمون ندارم فعلا شاید بعدا ازدواج کردم بخونم ولی الان نمیتونم

نه آزمون نداد،رسمی نیست، توی مدرسه غیرانتفاعیه،با مدرک پیش دبستانی وارد شد، ولی درنهایت الان کلاس اوله. 

به نظرم زبانو همت کن یاد بگیر و کلاس آنلاین بزار مخصوصا اولاش با مبلغ پایینتر. 

یا حتی نقاشیو نمیدونم بلدی یا میخوای شروع کنی، اونم خوبه سفارش بگیری، جای پیشرفت داری کلا، مخصوصا اتفافا از روستاتون. فقط نباید دست دست کنی و بزاری عمرت بگذره دوست عزیزم🥰

نه آزمون نداد،رسمی نیست، توی مدرسه غیرانتفاعیه،با مدرک پیش دبستانی وارد شد، ولی درنهایت الان کلاس او ...

مرسی عزیزم میگم مدرسه غیر انتفاعی حقوقش چطوره؟؟؟غیرانتفاعی سابقه کاری میخواد یا کسی معرفی کنه

نه نقاشی اصلا بلد نیستم فقط علاقه دارم

مرسی عزیزم میگم مدرسه غیر انتفاعی حقوقش چطوره؟؟؟غیرانتفاعی سابقه کاری میخواد یا کسی معرفی کنه نه نق ...

بستگی داره ، تو شهرای بزرگ خب حقوق بیشتره به نسبت، وقتی معاون بود۳-۴تومن ولی معلم۲-۳تومن با بیمه و...، تایم کاری هم موثره چون ساعتیه. از تایم۷.۵تا۱۲.۵اینا هستند ولی خالصش همون رنجه... نه فکر میکنی پذیرش تون خییلی سخت نیست، فقط نیاز داره یه کم بگردی پیدا کنی جاییکه نیرو بخوان و باهاشون صحبت کنید راه بیان،چون خصوصی و غیردولتیه پارتی اون قدرا موثر نیست که نشه، سابقه نداری حقوق کمتری مثلا شاید بدن تا وقتی بهشون ثابت بشید و.. 

به نظرت چطور زبانو شروع کنم بدون کلاس؟؟؟یوتیوب میرم ولی کلا از اول اول میخوام کتابی چیزی هست بخرم؟؟؟

خب بعضی کانالای یوتیوب حتی هستند از صفر گفته ن، باهاشون از صفر شروع کنید ببینید تا کم کم دستتون بیاد راه بیفتید بعد دیگه رو غلتک میفتی/کتاب هم زیاده، من خودم اموزشگاه که رفتم از حروف الفبا شرو کردم با کتابای hip hip hooray، کتابا هم میشه بخرید هم پی دی اف هاش هستند/کتابایfamily and friends هم خوبن برای شروع/بعدشم من خودم تاپ ناچ و سامیت کار کردم/ولی تاچ استون و امریکن فایلز هم خوبن در ادامه🤗

اینا ترکیبی همه چی دارن خوبه کار کنی ولی موضوعی هم باز میتونی کار کنی... بعنی مثلا گرامر جدا وکب جدا و... که فعلا برای شروع شاید پیشنهاد نشه نمیدونم🤷🏼‍♀️

من حسم اینه جای شما بودم اتفاقا از همون روستامون شروع میکردم و این محدودیتو به فرصت تبدیل میکردم:) 

مثلا فروش محصولات و صنایع روستا یا محلی سنتی به صورت آنلاین و...، توی اول راه حتی علاقه تون هم نبود شاید موردی نباشه چون ظاهرا سرمایه زیادی هم الان دراختیار نداری میتونه اولویت اول درامدزایی باشه برای بدست اوردن سرمایه لازمه تون توی مسیر دلخواه.

روشن کنی کامپیوترو ویندوزش معلومه اولش نوشته. توی گوگل سرچ کن بهت میگه از کجا بفهمی ویندوز چنده. فتوشاپ 2014 فکرکنم بتونی نصب کنی

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون