2777
2789
عنوان

دین

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 32 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مراجعه کنین ب قرآن تو خونتون البته اگ دارین،بعد متوجه میشین

شما انقد متعصب و کوری که منظور سوال منو حتی متوجه نشدی و گارد گرفتی اگه راه و روش سعادت و دین تبدیل شدن به ادمی مثل شماست؟نه ممنون

میشه برام یه صلوات بفرستین⚘
بزار بندازه اخه ایشون مومن هستن مثلاااااااا.نصف این آدمایی ک خدا رو قبول دارن خدا خودش قبولشون نداره

به هر حال احترام رو باید رعایت کنه

پیج اینستام...... 
کاش آدما بدون تعصب همه چیز رو میدیدن واقعا ارزومه روزی ک تعصب از روی زمین پاک بشه خیلی چیزا درست میش ...

اون رو هیچ وقت نمیاد بالاخره تو هر زمانی آدمایی که بخوان به گند بکشن دنیا رو پیدا میشن

پیج اینستام...... 
 راه و روش سعادت چیه؟

ببین گلم دین در لغت به معنای راه وروشی برای زندگی یه چیز ثابت و درست

تو.ی ایه قران گفته شده لا اکراف فی الدین(دردین اجبار نیست) ولی ایه بعدیش میگه ما راه درست را روش کرده ایم!

پس اسلام راه درست یا همون دین درست و کامله...یه برنامه کامل و راهبردی برای یه ادم

این روزا هرکی گفت دوستت دارم بگو تا ساعت چند؟؟
ببین گلم دین در لغت به معنای راه وروشی برای زندگی یه چیز ثابت و درست تو.ی ایه قران گفته شده لا اکرا ...

شما مطالعه کامل داشتین؟یعنی میخام بگم جدای از اینکه ما مسلمان متولد میشیم خودتون انتخاب کردین که مسلمان باشین؟واقعا واسم مهمه

میشه برام یه صلوات بفرستین⚘
شما مطالعه کامل داشتین؟یعنی میخام بگم جدای از اینکه ما مسلمان متولد میشیم خودتون انتخاب کردین که مسل ...

بله عزیزم خودم اناخاب کردم

بالاخره تو نوجوانی هرکسی کنجکاوی هایی داره منم مطالعه کردم و انتخاب کردم...کاملترین دین از نظر من که تاحالا هیچ دینی باهاش قابل قیاس نبوده در داشتن یه برنامه منظم اسلامه

پشت هر توصیه در اسلام حکمت بزگری هست

این روزا هرکی گفت دوستت دارم بگو تا ساعت چند؟؟
بزار بندازه اخه ایشون مومن هستن مثلاااااااا.نصف این آدمایی ک خدا رو قبول دارن خدا خودش قبولشون نداره

خب تو از کجا میدونی ک خدا قبولمون نداره😂ی حرفی بزنین با عقل جور دربیاد،ن این حرفایی ک اینروزا همش زده میشه و تکراریه

کـی واسمـون تقدیرو با خودکار مـشکی نوشت🥺💔