2777
2789
عنوان

ارومم کنید ...

| مشاهده متن کامل بحث + 713 بازدید | 45 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

علت ش رو نمی‌تونی بگی؟

درک نداره 

همیشه تنها بودم انتظار داشتم درکم کنه کنارم باشه قدرمو بدونه 

اما اولویتش خانواده شه 

هر بارم سر هر چیز کوچیکی میکه خوشبخت نیستم نمیخامت دیه 

خسته شدم

عزیزم ببینن اون حتما شرایط زندگیش دیگه براش غیر قابل تحمل بوده که دیگه نمیکشیده زندگی تواین دنیا رو خودت که میگی خودکشی یعنی باقصد وبه اختیار خودش این انتخاب روکرده وراحت شده 

خدایا شکرت🌲⛄❄
درک نداره  همیشه تنها بودم انتظار داشتم درکم کنه کنارم باشه قدرمو بدونه  اما اولویتش خان ...

توکلت به خدا باشه 

از مشاور خبره کمک بگیر 

ماها خیلیامون تو زندگی خودمون هم موندیم 

نمی تونیم خوب کمکت کنیم و راهنمایی اشتباه میکنیم 

آروم باش 

از خدا کمک بگیر

قبلا باهات درد ودل نکرده که شرایط زندگیش چطوریه که مجبوربه این تصمیم شده؟😭

دانشجوی دکترا بوده مشکل مالی داشته با استادش مشکل داشته اینا رو میدونم اما ، ادمی بوده که خیلی تو حودش میریخته همیشه میخندیده پرانرژی بوده

تو تنها کاری که میتونی بکنی قرآن خوندن وصلوات فرستادن به نیت اون هست که ثوابش روهدیه کنی تا اون دنیا جاش خوب باشه چون دیگه دستش ازاین دنیا کوتاهه سعی کن ازخدا طلب مغفرت وشادی روحش روبخواه منم ناراحت شدم😭😢

خدایا شکرت🌲⛄❄

عزییییزم...تو خودت نریز هیچی رو نذار ضعف بهت غلبه کنه به خدا توکل کن و  آیه حسبی النعم الوکیل رو ورد زبونت کن... انشاالله که خدا بهترین هارو نصیبت کنه دعات میکنم حتما

عزییییزم...تو خودت نریز هیچی رو نذار ضعف بهت غلبه کنه به خدا توکل کن و  آیه حسبی النعم الوکیل ر ...

سلام عزیزم 

خوشحالم که دوباره پیامتونو میبینم خودتون خوبید ؟ 

سعی میکنم خودمو دلداری بدم اما خب ...

محتاچم به دعاتون

همیشه شاد و سلامت باشید

سلام عزیزم  خوشحالم که دوباره پیامتونو میبینم خودتون خوبید ؟  سعی میکنم خودمو دلداری بدم ...

ممنون خواهری نظر لطفته عزیزم...اگه نظر منو میخوای اسم طلاقو نیار پیشش یه کم زمان بده بهشون با مادرتینا مشکلتو مطرح کن تا مادرو مادر شوهرت دوستانه یه قراری باهم بذارن و در مورد دلخوری تو با مامانوباباش صحبت کنن...بذار مادر شوهرت بفهمه که تو هم صاحب داری و واسه خونواده خودت عزیزی...مادرت بگه که مگه دختر من چه گناهی کرده که عروس شما شده  و اینکه همیشه ناراحته ودلسرده از رابطه سردتون باهاش...البته با سیاست و دوستانه مطرح کنه نه با دعوا ...بعدش هم بگه که دخترم از این ملاقات بیخبره...بذار بزرگترها مشکلتونو حل کنن...به نظر من شما و همسرتون بخاطر طولانی شدن نامزدی و اوقات پرمشغلتون و راه دورو فاصله ها خسته شدین ...نه اینکه واقعا باهم مشکل داشته باشید ...بزرگتراتون هم با بی ملاحظه گی و متوقع بودن به این مشکلات دامن میزنن...امیدوارم بهترینها برات پیش بیاد عزیزم...بخدا از ناراحتی شمادلم خیلی میگیره...امیدوارم خوشبخت و پایدار باشید...احساسم به طلاق شما بده...بمونید واسه هم انشاءالله

عزیزم خیلی ناراحت شدم برات 

واقعا ایول داری تا اینجا خودت رو کشوندی 

خودت رو قوی کن تا رشد کنی... من از شما بزرگترم دکترام تموم شد... خیلی مشکل داشتم همش میگفتم مامانم چی بابام چی... ولی الان میگم آدم خودش رو بچسبه و حالش خوب باشه خیرش به بقیه هم میرسه 

به زندگیت و مرد زندگیت فکر کن اگر درست بشو بجنگ.. نیست از جدایی نترس. تهش میخواد چی بشه حالا مامانت هم غصه میخورم ی مدت 

من الان درگیر ایلتسم و دارم تمام تلاشم رو میکنم فاند بگیرم برم ... فقط و فقط و فقط به خودت و ارزش خودت فکر کن ... اگر از شوهرت بریدی خواهش میکنم بخاطر ترس ادامه نده حتی اگر رابطه داشتی ... همه این غصه ها چند ماه. من دخترداییم جدا شد بعد دوسال زندگی ی چند ماهی با گریه و غصه خودش و مامانش گذشت چسبیذ به زبان و اپلای کرد و فول فاند رفت آمریکا ... دختر تو خیلی قوی بودی رشته سخت دانشگاه سخت خانواده ای که شاید باعث اعصاب خوردیت شدن 

دمت گرم... الان فقط خسته ای ... از عواملی که باعث خستگیت شده فاصله بگیر برا زندگیت برنامه بچین کم کم حالت خوب میشه 

این مملکت خودش عامل افسردگی دیگه خودمون نباید دامن بزنیم