بچه ها ابرو و سیبیلاتونو کی والدین گرامیتون اجازه دادن دست کاری کنین؟😁من با این ک خونواده مذهبیی نداشتم تا دوم دبیرستان بابام اجازه نمیداد دست بزنم بهشون😑😑صورتمم پر مو یه خروار سیبیل داشتم توخیابون میرفتم یکی میگف سیبیلاتو باد نبره یکی میگف بیا بشین برات ببافم😂😂😂منم افسرده و دپرس میومدم خونه تا ی روز طی یک عملیات انتحاری سیبیلام و زدم و ابرومو برداشتم با خودم گفتم می پرم جلوی مامانم سوپرایزش می کنم یا شهید میشم یا جانباز بالاخره از شر این سیبیلام خلاص میشم نهایتش مامانم دو روز باهام قهر میکنه بعدش همه چی مثل قبل میشه. خلاصه رفتم توکار سیبیلام بعدم اومدم مادر جان رو سوپرایز کنم که مامانم منو سوپرایز کرد و گفت دختر چرا زودتر به خودم نگفتی اگه به من می گفتی خودم واست بند می انداختم خلاصه من از تعجب خشک شده بودم اصلا فکر نمی کردم همچین مامان باحالی داشته باشم 😑😁
یخ زیر لب گفت :(چه فایده که زندگی کنی و کسی را دوست نداشته باشی ؟چه فایده که کسی را دوست داشته باشی ولی نگاهش نکنی!) روزها یخ به آفتاب نگاه می کرد. خورشید و درخت می دیدند که هر روز کوچک و کوچک تر می شود. یخ لذت می برد ،ولی خورشید نگران بود. یک روز که خورشید از خواب بیدار شد تکه ی یخ را ندید. نزدیک شد. از جای یخ ،جوی کوچکی جاری شده بود. جوی کوچک مدتی که رفت، توی زمین ناپدید شد. چند روز بعد، از همان جا، یک گل زیبا به رنگ زرد، به شکل خورشید رویید.هر جایی که آفتاب می رفت، گل هم با او می چرخید و به او نگاه می کرد.گل آفتاب گردان هنوز خورشید را دوست دارد، او هنوز عاشق خورشید است. ❤️✨
نداشتم از اولم دوتا دونه پرز دارم اونم بعضی وقتا تو نور میبینم تازه یادم میوفته😂
یاد اون دیالوگ از فیلم لئون افتادم که لئون به ماتیلدا گفت: تو به زمان نیاز داری تا یک کمی بزرگ بشی! ماتیلدا گفت: من دیگه بزرگ شدنم تموم شده؛ بعد از این فقط سنم زیاد میشه..🏵️
20 اسفند1400. 8 صبح روز جمعه ای که از شبش از استرس خابم نمیبرد گوشیم زنگ خورد که ای کاش نمیخورد ای کاش اون جمعه رو نمیدیدم صدای پشت گوشی که با گریه گفت بیا که بابا حالش خیلی بده. لباس مشکی پوشیدم و رفتم و پارچه سیاه روی در دیدم و پدری که دیگه نبود.اون جمعه من مردم. از اون روز هر جمعه می میرم. خدایا متنفرم از تمام جمعه هات. خدایا از چیزی که میترسیدم سرم اومد از من ک گذشت هیچکسو با عزیزانش امتحان نکن خدایا. خدایا میشه فقط یه روز پدرمو بهم برگردونی 😭خدایا دلم ازت پره ولی بازم شکرت. خدایا دومین نی نیمم گرفتی نمیدونم حکمتت چیه دلم شکسته ولی بازم شکرت 💔بابایی نی نی من ک خیلی دوست داشتی ببینیش اومد 💖 میدونم که از اون بالا واسش دعای خیر میکنی. دوست دارم🖤
تو نمیتونی دنیای منو تصور کنی چ برسه درکش کنی؛) بزرگترین آرزوی من خوب شدن تو هست فدای ی تار موت زندگیمr اولین آرزوم رسیدن به روزی هست ک همه دنیا صدام کننند خانم دکتر دومین آرزوم بچه دار شدن وسومین آرزوم سلامتی خودم وشوهرم وخانوادم💖