2777
2789
عنوان

سهام عدالت

228 بازدید | 17 پست

توجه فرمایید اماده باشیدددد  از امروز تا سه روز اینده تمام نینی سایت پر میشه از تایپیک سهام عدالت   

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از صبح گفتن دارن سودش رو میریزن

چقد گفتن واریز میکنن؟ 

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

نمیدونم سهم هرکس فرق میکنه اگه مثل دفعه قبل باشه بین ۳۰۰ تا ۸۰۰ واسه کمیته امدادی ها

چه کم 

مرسی گلم😘

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

سلام اناجان خوبی 

توی تاپیک اخریم که اومدی عزیز 

خیلی وقت بود ندیده بودمت چقدر خوشحال شدم 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...

ولی اومدی شما و قبلش دو تا سه تا پست قبلت زهرام یدفعه اومد 

یکی بهم گفت اره اینا با هم هماهنگ کردن بیان تایید کنن حرفای استارتر رو 

انگار من این چند ساله توی سایت بودم چقدر تاپیک زدم یا نیاز دارم به تایید 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...

پسرمم شکر خدا خوبه 

زهرا خبر نداره 

اون خودش مشکل زیاد داره بهش نگفتم اصلا 

یک سالش بود پسرم دندون درنیارد بردم دکتر گفت برو عکس و فلان 

بعد ازمایش و ....

مشخص شد پسرم یه بیماری نادر داره که توی دنیا خیلی کم هستن 

تا عمر داره دندون و مو و ابرو و ...در نمیاره 

عرق هم نمیکنه کلا غده عرق نداره 

بهم گفتن توی افتاب نبر توی گرما نبر 

منم خیلی درمونده م 

بهرحال مدرسه دانشگاه گرما داره افتاب داره 

سرکار بخواد بره گرما هست ...

یکسره مراقبشیم تب نکنه گرمش نشه 

همشم غذای میکس شده میدم بتونه بخوره 

براش دعا کن 

میوونی از چی میسوزم میریم بیرون همچین مردم زل میزنن 

خیلی سخته برام 

ولی شکر 

به قول کاربر پسرم ۱۳۷۷ میگه یکسره بهم شکر کن درد نداره 

بازم شکر 

سلام اناجان خوبی  توی تاپیک اخریم که اومدی عزیز  خیلی وقت بود ندیده بودمت چقدر خوشحال شد ...

قوربونت برم عزیزمممم

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
ولی اومدی شما و قبلش دو تا سه تا پست قبلت زهرام یدفعه اومد  یکی بهم گفت اره اینا با هم هماهنگ ...

اره دیدددم اومدم بگم خدا شفاتون بده دیدم قفله  

پسرمم شکر خدا خوبه  زهرا خبر نداره  اون خودش مشکل زیاد داره بهش نگفتم اصلا  یک سال ...

ای وای ای وای ای وای  اخ  داغ شدم که مربم نگران نباش بزرگ شد دندون ایمپلنت شاید بشه کرد ابرو هم بکاره