2777
2789
من برنج ایرانی رو وزن کردم به مغازه دار گفتم کمه. گفت بعد یه مدت خشک تر میشه و وزنش کم میشه. دیدم ...

پس همیشه نیم کیلو بیشتر بریزن یا بنویسن کمتر چطو زرنگن هر ماه صدتومن کرون میشه لاقل حساب اون نیم کیلو رو بکنن جور خشک شدن برنج ب عهدع خریدار باید باشع؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کارمزدشه

||رُک هستم||  از درآوردن ادای آدمای باشخصیت متنفرم خودت باش هرچی که هستی.| یک انسانم با اعتمادبه نفس و عزت نفس بسیار بالا. اگر کامنت شما بی جواب موند حتما لایق پاسخ نبودی♥️پروفایلم خودم نیستم دوستان میگن شبیهشم گذاشتم  متولد 79 نیستم چون تایید نمیشد مجبور شدم بزنم 79،مورد دیگه ای خاطرم نیست اگر یادم اومد اضافه میکنم. 
حالا نمیدونم چقدر صحت داره این حرف ولی از یه نفر شنیده بودم برنج که میمونه به مرور سبک تر میشه🤔🤔

سنگین ترمیشه اونم تو هوای مرطوب نه هوای خشک

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

حالا ما خانوادمون برنج میکارن و میفروشن میگن برنج میمونه سنگین تر میشه نه سبکتر

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
حالا ما خانوادمون برنج میکارن و میفروشن میگن برنج میمونه سنگین تر میشه نه سبکتر

دقیقا؛برنج کهنه موقع پخت بیشتر ازبرنج تازه میشه؛ما ازمازندران میاریم تهران وزنش تغییرمیکنه براهمین وقتی توتهران میفروشیم بیشترازمقداری که میشتری میخواد میریزیم تو کیسش .تهران هواش خشک ترازمازندرانِ براهمین وزنش کم میشه.

استاتر نمیدونم برنج نیم دانه خوردی یانه ولی قیمتش مثل برنجیه که شماخریدیه هم خوشمزه تره وهم سالم تر.