2777
2789
عنوان

جاری ....😩

277 بازدید | 15 پست

ایندفعه شوهرم گفت میخواد واس من قهوه ساز بخره جاریم به شوهرم میگه داداش شما چرا بگیری این باید خودش بخره. یعنی میخواستم بلند شدم موهاش پر پر کنم آخه به تو چه فضول . شما بودین چیکار میکردین؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب همون جا جوابش میدادی الان حقته ی تو دهنی بزنمت

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

میگفتم بیا برو تو ...نم عن خانوم

حالا مودبانه میخوای بگی اولا به شوهرت بگو چیزی میخواد بخره به حانوادش و جاریت نگه

دوما اگه میبینی دخالت میکنه مستقیم بگو میشه اجازه بدی خودمون تصمیم بگیریم

شوهرم بهش گفت من هر چی دوست دارم خودم میگیرم 

باید توام میگفتی عزیزممممم منو شوهرم نداریم جیب ما یکیه چرا فکر میکنی همه مثل تو وشوهرت چیبشون ثواست 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

ووی یا امام حسین ...چه آدمایی پیدا میشن

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم