نونم مدیر استارتر عضویت: 1401/06/03 تعداد پست: 1393 عنوان کیک 86 بازدید | 6 پست یکی کیک قابلمه ای رو قشنگ برا من توضیح بده 1401/09/29 | 16:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
asmajooni عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 7724 بزن فیلمش تواپارات هست کامل ودقیق انجام بده عالی میشه 👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که خودشاخ پنداری وتوهم توطئه
نونم مدیر استارتر عضویت: 1401/06/03 تعداد پست: 1393 بزن فیلمش تواپارات هست کامل ودقیق انجام بده عالی میشه کاغذ ک میزارن تهش کاغذ ساده بزارم طوریه
asmajooni عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 7724 کاغذ ک میزارن تهش کاغذ ساده بزارم طوریه کاغذروغنی بایدباشه اگه قابلمت تفلونه وخط وخش نداره فقط چرب کنی کافیه من فقط چرب میکنم خوب میشه 👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که خودشاخ پنداری وتوهم توطئه
نونم مدیر استارتر عضویت: 1401/06/03 تعداد پست: 1393 کاغذروغنی بایدباشه اگه قابلمت تفلونه وخط وخش نداره فقط چرب کنی کافیه من فقط چرب میکنم خوب میشه کاغذ روغنی ندارم خو
asmajooni عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 7724 کاغذ روغنی ندارم خو یکی ازکاربراگفت میشه کاغذامعمولی روباروغن چرب کنی ولی من امتحان نکردم روغن جداکننده هم تونت بزن فک کنم یه قاشق اردویه قاشق روغن وکره بزن نت دقیق ببین 👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که خودشاخ پنداری وتوهم توطئه