2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مشکل زندگیت چیه چندسالته؟

26سالمه،3ساله عقدم

یه پولی دست بابام طلب داشتیم اومد بهمون بده

من با شوق و ذوق گفتم دیگه میرم سر زندگی خودم بعد 3 سال بهو درعرض 1ساعت همچی خراب شد

بابام به شوهرم گفت بعد 3 سال برنامت چیه؟ 

گفت برنامه ای ندارم فعلا 

بابامم گفت این ادم تو رو نمیخواد مهریه بده هم نیست منم پوله حق تو میدونم بهش نمیدم 

خلاصه بابام نداد پوله رو گفت این پوله رو بدم میاد میگه نمیخوامت پوله هم میذاره جیبش میره

الان 1هفته هست خونه بابام نه تکلیفمو روشن میکنن

نه چیزی

دلیل اینکه تو این سه سال عروسی نگرفتین چی بود؟ نقاط ضعف شوهرت چی هست؟

پول بود

من گفتم عاشقشم بهش فشار نیارم تا به موقعش بریم سر زندگیمون رفتم پیشش زندگی کردم 

دیگه خیالش راحت شد نه سرکار رفت نه چیزی 

3سال به حدی عذابم دادن 

این پوله قرار بود باهاش یه مقدار جهاز بگیرم و رهن یه خونه

شوهرم صداشو رو بابام برد بالا گفت من برنامه ای ندارم

بابامم لج کرد گفت این ادم نمیخوادت وگرنه بهترین زندگی واست ساخته بود تا الان این منتظر پوله بود تا بزنه زیر همچی با بابام برگشتم خونش 

پول بود من گفتم عاشقشم بهش فشار نیارم تا به موقعش بریم سر زندگیمون رفتم پیشش زندگی کردم  دیگه ...

شوهرت بعد از این ماجرا تلاشی کرد که آشتی کنیم یا درستش کنه؟ چرا خودت باهاش به خوبی در مورد عروسیتون صحبت نکردی قانعش کنی که اگه ی پله بریم جلو به نفعمونه؟

دلیلش از سرکار نرفتن چی بود پس خرجتونو از کجا میوردین؟

شوهرت بعد از این ماجرا تلاشی کرد که آشتی کنیم یا درستش کنه؟ چرا خودت باهاش به خوبی در مورد عروسیتون ...

نه هیچ تلاشی نکرد آشتی کنیم هر بار پیام میده نه سلام میکنه نه حالمو میپرسه فقط میگه پولم چی شد پولم چی شد

والا برناممون همین بود که مامانش عروسی بگیره ما هم با این پوله زندگیمون رو شروع کنیم ولی همچی 180 درجه عوض شد یهو گفت میخوام باهاش سرمایه گذاری کنم تو هم برو خونه بابات وضعم که خوب شد میام دنبالت 

منم بهش گفتم بعد 3 سال اگر رفتم واسه همیشه میرم

گفت هرطور خودت صلاح میدونی

نمیدونم خانوادش یادش دادن نمیدونم دعا واسش گرفتن

خیلی داغونم خیلی 

این سال یه پس اندازی داشتیم همش از اون خوردیم

نه هیچ تلاشی نکرد آشتی کنیم هر بار پیام میده نه سلام میکنه نه حالمو میپرسه فقط میگه پولم چی شد پولم ...

عزیزم من تاپیک هاتو خوندم به نظرم شوهرت بدرد بخور نیست هنوز دیر نشده این آدم بی عرضه هست اگر اعتیاد هم داشته باشه دیگه بدتر به نظرم اگه خونوادت پشتتن بهشون گوش بده 

عزیزم من تاپیک هاتو خوندم به نظرم شوهرت بدرد بخور نیست هنوز دیر نشده این آدم بی عرضه هست اگر اعتیاد ...

حس ششمی واقعا 

تو دو تن هستی! یکی بیدار در ظلمت و دیگری خفته در نور☯️ هرگز اجازه نده تنهاییت استاندارد هات رو پایین بیاره🪄 انسانی که با یک کتاب، شعر، متن، آهنگ یا حتی یک فنجان چای و قهوه حالش خوب می‌شود؛ هیچ‌کس در برابر او پیروز نمی‌شود، حتی زندگی در مقابل او زانو می‌زند❤️ محکوم به امید محو راهی، میری تا پای حرفت باشی؛ من هنوز زندم شده باشه تنها من هنوزم این بازی به من میاد هنوز زندم به امید فردا🌊