2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

حتما تو تاپیکای سیاسی یا نیمه سیاسی بودی یه کامنت گذاشتی و

||رُک هستم||  از درآوردن ادای آدمای باشخصیت متنفرم خودت باش هرچی که هستی.| یک انسانم با اعتمادبه نفس و عزت نفس بسیار بالا. اگر کامنت شما بی جواب موند حتما لایق پاسخ نبودی♥️پروفایلم خودم نیستم دوستان میگن شبیهشم گذاشتم  متولد 79 نیستم چون تایید نمیشد مجبور شدم بزنم 79،مورد دیگه ای خاطرم نیست اگر یادم اومد اضافه میکنم. 
کی بودی؟ تاپیک ممنوع نزدی؟

ن بابا بش گفتم کاربری قبلیمو بازکن لازم دارم

گف چون از خودکشی حرف زدی بستم گفتم ن راهکار دادم ن خودمو کشتم 

میگم 5ماه بیشتره بستی بازش کن لازم دارم میگم همین کاربریتم میبندم چون از خودکشی‌ حرف زدی خوبه خودم صداش کردم 

آدم موقع اعصبانیتش نمیتونه تاپیک بزنه ینی درد دل کنه

کاربریتون چی بوده

تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

سایت شده مسخره بازی فقط حرف بزن تا تعلیق کنند  افتخار هم میکنن

والا اگ مستهجن بزنیم دعانویسی بزنیم کار ندارن تا چند صفحه هم میرن بعد تازه تشریف میارن یا تاپیک میترکونن یا تعلیق

بعدمایی ک صداش می‌زنیم بعد یکسال کاربری قبلمو آزاد کنین دوستمو پیداکنم کاربری فعلیمونم میبندن

افسردع بود عددش دقیق یادم نیس

الان درخواست دادین اون کاربریتون باز شد این بسته میشه دیگه

تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

کاربریتون چی بوده

عزیزم میشه کاربری منو هم برگردونی  ...  نی نی یارا گفتم بعد یه ماه برمیگرده پنجاه روز ازش گذشته ولی ازش خبری نیست تو خصوصی هم جواب نمیدید. الان چکار کنم 

بی پناهی یعنی  ، زیر آوار کسی بمانی ک، قرار بود، تکیه گاهت باشدد..... 
عزیزم میشه کاربری منو هم برگردونی  ...  نی نی یارا گفتم بعد یه ماه برمیگرده پنجاه روز ازش ...

اسم کاربریم nafas 13 بود لطفا برش گردون 

بی پناهی یعنی  ، زیر آوار کسی بمانی ک، قرار بود، تکیه گاهت باشدد.....