2777
2789

من برقی هامو فیلیپس خریدم و راضی ام ب جز چرخ گوشت ک کنوود... ولی جارو دلم میخاست مکشش خیلی زیاد باشه... برا همین سپاهان خریدم ازین سطلی ها هم قیمتش کمه همم انصافا فرش رو بلند میکنه مکش زیادی داره

سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بوش فیک زیاد داره حتما از جای معتبر بخر چون جاریم خریده بود یه سال بیشتر کار نکرد اونم مکش نداشت اصل ...

تقریبا از اصل بودنش مطمئنم چون نشونه های اصلیو داشت

مکششم خودم دیدم دستمو بردم جلوش دیگه نمیتونستم دستمو بردارم

من جارو برقی ام فیلیپس 9174 هست . بوش سری 8 پرو5 هم خوبه که همین حدود یک تومن تفاوت قیمت دارن اما تفاوت قیمتشون باعث تفاوت کیفیت نشده اگر مارک بوش برات مهمه و ریسک عدم اصل بودن رو میپذیری بخر . 

من ترجیح دادم فیلپس رو بگیرم  در کنار این جارو ام یه جارو رباتیک شیائومی هم گرفتم . برای من راحتی خودم به برند و پز و اینا ارجحیت داره کلا