2777
2789
عنوان

ماشینم روغن سوزی گرفته😭😭😭😭😭

4533 بازدید | 12 پست

کیسه کیسه خاکه که باید بریزم رو سرم 10 میلیون به اون 5 میلیون خرج ماشینم اضاف شد

چه غلطی کنم دست شوهرم بود هیچیشو جدی نمیگرفت تا زد از همه جا صاقتش کرد

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایراد نداره حالا ، باید به ماشین برسی اگه روغن سوزی داره حداقل 10 تا هزینشه 

اره گفتن 10 تومن😭😭😭😭😭ولی روغن سوزیش خیلی کمه گفتن اگر با رینگ پیستون حل بشه 5 تومن ولی همونم ندارم

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

خب باید روغن موتور بموقع عوض میکرد

بموقع عوض میکرد گفتن رینگای ماشین ضعیف شده بخااطر اونه

ووووی مال منم پژو ۴۰۵ بود روغن سوزی گرفته بود از سیلندرش بود جای باید کلی پیاده بشییییی💸💲💰💰

بچه ها خواهش می کنم برای براورده شدن حاجتم یه صلوات مهمونم کنید ...جبران می کنم منم هر روز برای براورده شدن حاجات شما صلوات می فرستم ****اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم***😍😍😍
ووووی مال منم پژو ۴۰۵ بود روغن سوزی گرفته بود از سیلندرش بود جای باید کلی پیاده بشییییی💸💲💰💰

وای بلا به دور خواهر هرچی سنگه مال پای لنگه

اره گفتن 10 تومن😭😭😭😭😭ولی روغن سوزیش خیلی کمه گفتن اگر با رینگ پیستون حل بشه 5 تومن ولی همونم ند ...

امیدوارم درست بشه 

باید به ماشین برسی 

تا جایی که میتونیم بهم حس خوب و انرژی مثبت بدیم و از کنار هم بودن لذت ببریم