2777
2789
عنوان

راجب ذکر یونسیه سوال دارم😶

| مشاهده متن کامل بحث + 4780 بازدید | 38 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما قبلش نیت کردی که برای چه مشکلی بخونی؟ من فقط برااینکه ازاون حالت غم و افسردگی خارج بشم خوندم

اره دیگه میدونستم الان مثلا ازچی ناراحتم وچی میخوام وبخاطرش ذکرگفتم واقعاهم برای من مثل معجزه میشد یه دفعه درست میشد.

عزیزمممم🥺حس خوب گرفتم منم ی حاجت سنگین دارم، التماس دعا❤🥺

انشاللله حتماجاجت میگیری .مهم ترازهرچیزییی اینه که باورداشته باشی دلت روشن باشه وذکر روبگی حتی اصلاده بار بگی تعدادش مهم نیست به نظرم

مطالب این سایت رو بخونین. توش سرچ کنین ذکر یونسیه. سایت خیلی خوبیه مطالب خوبی درباره این ذکر نوشته ب ...

عزیزم رفتم تو این سایت ولی نتونستم چیزی سرچ کنم راجب ذکر سرچ نمیشد

آره باور داشته باشی هیچکی جز خدا قرار نیست کمکت کنه😔

مطمعن باش وقتی به معنای واقعی توکل کنی به خدا کارت درست میشه.نه اینکه آدم ذکر روبگو بگه هم توکل میکنم اما ته دلت باز ناراحت باشی ونا امید این فایده نداره ازنظرمن.بایدتوکل کرد ذکرهم بگو و باهمه ی وجود بدون که خداخودش به بهترین راه حاجتت رومیده.

مطمعن باش وقتی به معنای واقعی توکل کنی به خدا کارت درست میشه.نه اینکه آدم ذکر روبگو بگه هم توکل میکن ...

خیلی غمگینم

ولی ته دلم خیلی روشنه ک ب حاجتم میرسم،الهی ک خدا ب هممون کمک کنه 

وقتی حضرت یونس توی شکم ماهی بود، این ذکر رو زیاد گفت

معنیش میشه خدایا پاک و منزهی تو

من از ظالمین بودم

و خدا توی قران این ذکر رو اورده و بعد گفته و اینگونه مومنان را نجات دادیم

و اینکه ذکریه ک خیلی علما برای سیر و سلوک الهی اینو زیاد میگن، بخصوص توی سجده، و زیاد گفتنش چشم سوم(چشم برزخی) رو باز میکنه

و اینکه ذکریه ک خیلی علما برای سیر و سلوک الهی اینو زیاد میگن، بخصوص توی سجده، و زیاد گفتنش چشم سوم( ...

البته من شنیدم چشم سوم شیطانیه. ولی چشم برزخی الهی.

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام

لا اله الا انت سبحانک، انی کنت من الضالمین

دقیقا. ولی ظاهرا آیه بعد رو هم باید بخونیم تا دعامون مستجاب بشه.

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام

تو سایت یه قسمت سرچ داره هرچی سرچ کنین میاره. البته با سرچ گوگله. یعنی وارد سایت گوگل میشه و نتایج رو در سایت گوگل میاره که هر نتیجه ای رو خواستین باز میکنین.