2777
2789
عنوان

شام یلدا 🤔

474 بازدید | 29 پست

خانوما شام یلدا معمولا چی درست میکنید ؟یا رسم خاصی اگ داریدبگین🤗

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آخه بنظرم شام مختصر باشه بهتره.چون کلی تنقلات میخورن اونشب

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️

من ماهی برای  یلدا میزارم  اما پدرم دوست نداره دیگ امروز رفتم گوشت برای کوبیده خریدم امسال خونه خودم دعوتند 

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.

چند بار کتلت درست کردیم

یه بار هم املت خوردیم 😂

خونه مامان بزرگمیم زیادیم بعد چون بعدش خوراکی زیاد میخوریم شاممون سبکه

اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬                                             هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔                                                                         تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉        با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂      
ما اش داریم  من اصلا اش دوس ندارمممممم

چ آشی ؟رسمتونه؟