2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه چندتا سوال در مورد ای وی اف بپرسم عزیزم؟

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏
مال من شده الانم کنارم خوابیده پسرم

چندتا جنین انتقال داده بودن؟هزینتون چقدر شد؟

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏
ای وی اف کردین ؟کجایید؟با تعیین جنسیت؟؟هزینش چطوره،؟؟

برای من ای وی اف جواب نداد میکرو اینجکشن کردم.تهرانم هزینش برای تخمک کشی البته سه سال پیش ۸ تومن دادم نیمه خصوصی بود آخرین جنین فریزر ک ۳ تا بود انتقال دادن یکیش گرفت اگ نمی‌گرفت دیگ جنین نداشتم پولم نداشتم ک برم معجزه بود.برای هر سری انتقال هم تقریبا یک و خورده ای میشد.یکبار هم هچینگ کردم

دولا خم نشو  استرس نداشته باش  یبوست نگیر توالت فرنگی استفاده کن  شیر سویا خوبه&n ...

بعدانتقال هرروز یه قاشق نشاسته روتوآب حل کنی و بخوری واقعاتاثیرداره؟ من خیلی شنیدم ولی نمیدونم درست یانه

عزیزدلم خداروشکر

از روزی که انتقال دادی ،به طور نسبی استراحت کن یعنی همش در حال استراحت هم نباش غذا هر چی بخوای میتونی بخوری فقط غذاهای زعفرانی و جیگر و زرشک و آب هویج نخور

مربای به و به پخته شده و شربت به لیمو برای لانه گزینی عالیه

توجه کن گفتم بهِ پخته چون خامش ضرر هم داره

نشاسته گندم بگیر با عرق بیدمشک شربت درست کن یه قاشق نشاسته گندم هم بریز داخلش بخور یا با نشاسته گندم فرنی درست کن فقط نشاسته گندم باشه نه نشاسته ذرت که گرم و بده

الهی ،تمام زندگی ام را به دستان قدرتمند تو سپرده ام قایق زندگیمان را به ساحلی امن برسان🌱🙌