2777
2789
عشق از صداقت و صافیو زلالیو خالص بودن میاد. حالا گیریم عاشق شدیم. حالا خیلی خیلی خوشبین باشیم موان ...

🙁نمن کاش یه آدم مناسب برا هرکسی پیدا بشه 

که بتونن باهم بسازن و باهم کنار بیان 

اصن عشق نخواستیم طرف خاعن نباش بسمونه 

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻متاهل🩵

🙁نمن کاش یه آدم مناسب برا هرکسی پیدا بشه  که بتونن باهم بسازن و باهم کنار بیان  اصن عشق ...

چیشد جا زدی؟

ولی زندگی بدونه عشق نمیشه

از مرگ بدتره خانوم

امیدوارم تو دل همه عشق باشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چیشد جا زدی؟ ولی زندگی بدونه عشق نمیشه از مرگ بدتره خانوم امیدوارم تو دل همه عشق باشه

آره چون از هم میپاشی تا اون عشق به نتیجه برسه 

یا تو طرف رو دوس داری اون نه 

یا اون بدش نمیاد تو حسی نداری 

باید حالا حالا منتظر بمونی تا یه عشق دوطرفه پیدا کنی 

پس ترجیحا آدم با کسی باشه ک عاشقش نیس

ولی تا حدی حس داره بهش بهتره 

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻متاهل🩵

آره چون از هم میپاشی تا اون عشق به نتیجه برسه  یا تو طرف رو دوس داری اون نه  یا اون بدش ...

آدم عمرشو تلف کنه که عشق دو طرفه بوجود بیاد که اونم معلوم نیس.

راهه دومم که گفتی که علناً آدم خودشو گول میزنه...

مخلص کلام عشق مخصوص خداست که هیچ عیبو ایرادی تو کارش نیست هیچ وقت ناامیدت نمیکنه هیچ وقت تنهات نمیذاره.همیشه دوستت داره حتی اگه بد باشی‌.

آدم عمرشو تلف کنه که عشق دو طرفه بوجود بیاد که اونم معلوم نیس. راهه دومم که گفتی که علناً آدم خودشو ...

الان تو یکی پیدا بشه از لحاظ موقعیتی شغلی تحصیلی 

اخلاقی چشم پاکی اینا خوب باش فن بیان خوب داشته باش

اهل دوستی نباش

ولی چهره طرف به دلت نشینه و حسی نداری بهش 

قبول میکنی ازدواج کنی باهاش ؟

فک کن تفاوت سنی تون هم ۹ سال باش

قیافش به دلم نشنینه نه اصلا

یه ساعته دارم همینو میگم دیگ😐

خب قیافش ب دل بشینه ینی حس پیدا کنی بهش 

میگم بدون حس داشتن نمیشه ازدواج کرد

الان تو یکی پیدا بشه از لحاظ موقعیتی شغلی تحصیلی  اخلاقی چشم پاکی اینا خوب باش فن بیان خوب داش ...

تفاوت سنی، بستگی به درک و فهم دو طرف از مسائل و همدیگه داره

من خودمم دغدغه ی اختلاف سنی رو دارم تو انتخابم.

یه مورد بهم پیشنهاد کردن حدود همین هشت نه سال کوچیکتره ازم و من هنوز خوب نمیتونم این قضیه رو درک کنم

یه ساعته دارم همینو میگم دیگ😐 خب قیافش ب دل بشینه ینی حس پیدا کنی بهش  میگم بدون حس داشتن نم ...

اینو نگفتی

بحث عشقو کشیدی وسط

اینکه معلومه ادم همجوره حس داشته باشه

تفاوت سنی، بستگی به درک و فهم دو طرف از مسائل و همدیگه داره من خودمم دغدغه ی اختلاف سنی رو دارم تو ...

بزن معیارهای ازدواج از نظر دکتر هلاکویی  توی گوگل 

یکی از چیزایی ک میگن اینه ک آدم سعی کنه تو همچی با طرفش برابر باش 

تفاوت سنیم میگن حداکثر ۵ الی ۷ سال 

واقعن بنظرم خیلی مهمه 

اصن درک آدما تو سنین مختلف باهم فرق میکنه