2777
2789
😂😂😂توروخدا ول‌کن 

چرا؟

من کاری به تعصبات ندارم

دوس دارم جبهه نگیرید

ولی خب نگاهه به نامحرم باعث میشه فکر آدم یجاهایی بره

هرچقدرم آدم سرسخت باشه غرایزه آدم قدرت فکر کردنو ازش میگیره

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

چرا؟ من کاری به تعصبات ندارم دوس دارم جبهه نگیرید ولی خب نگاهه به نامحرم باعث میشه فکر آدم یجاهای ...

من هر جون خوشگلی میبینم میگم ماشالله خدا حفظش کنه واسه پدرومادر چقدر قشنگه هیچ فکریم نمیکنم چون بیمار نیستم نامحرم محرم چیه بابا بس کنین 

چرا نگفتی غم داری؟                                                               من تا دلت بخواد  بغل"  داشتم.....
یه قراری بین خودت و خدا بزاری مثلا من این گناه ترک میکنم به نیت اینکه فلان چیزو بهم بدی من اینکار ک ...

ممنون ولی آگه ادم خوبو بدو تشخیص بده اصن لازم نیس چیزی در برابرش از خدا بخواد،چون ترک اون اشتباه واسه خودش خوبه

بله

من خیلی رو کسی زوم نمی کنم 

اتفاقی اگه نگاهم به صورت شون بیفته 

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻متاهل🩵

من کاریو که دوس دارم انجام میدم کاری که باعث خوشحالیم بشه با اشتباه یا گناه بودنشم کاری ندارم و دنبا ...

یه آدمی که قند داره هم عاشق شیرینیه پس باید انجامش بده؟

خیلی سخته اینطوری  آدم ازدواج کنه خلاص میشه؟

نه😐بنظرم 

کشش ب جنس مخالف هیش وق تمومی نداره 😂

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻متاهل🩵

چرا داره ادم ازدواج کنه درست میشه و اروم. البته بجز ادمایه شل هوسو طمع کار

اگ با کسی ازدواج کنی ک واقعا عاشقشی 

ن با کسی ک بقیه برات انتخاب کنن🥲

اگ با کسی ازدواج کنی ک واقعا عاشقشی  ن با کسی ک بقیه برات انتخاب کنن🥲

خیلی نادره که دو نفر عاشق هم بشن(البته عشق واقعی)که درکه معنیش به همین آسونیا که یه کلمه فقط رویه زبون بیاد نیست

شایدم فقط تویه فیلما.(من که جرئتشو ندارم عاشق شم رویه این زمین.چون هیچ چیزی ابدی نیس)شاید تو آسمونا...

برای همین ترجیح میدم که با کسی که معقول تر باشعور و طرز فکرش نزدیک به فکرمه ازدواج کنم.

حالا هرکیی میخواد بهم معرفی کنه و دوسش داشته با

خیلی نادره که دو نفر عاشق هم بشن(البته عشق واقعی)که درکه معنیش به همین آسونیا که یه کلمه فقط رویه زب ...

چرا می ترسی عاشق بشی؟

بنظرت گناه میکنی اگ عاشق بشی ؟

هرچند اونایی ک درگیر این رابطه هان هر روز عاشق یه نفرن 

چون اگ عشق واقعی باش که فق یه بار اتفاق میفته

به خانوادت خیلی بستگی داره 

من به شخصه اگ عاشق یه نفر هم بشم 

حس میکنم خانوادم موافقت نمیکنن 

و تهش میگن فلان خواستگار ک شرایط خوبی داره بهتره 

ولی خدا میدونه تو می تونی این آدمو برای همیشه بخوای؟

حتی وقتی عصبیت میکنه وقتی رفتار بدی داره باهات 

چون بنظرم اگ آدم قلبا یه نفر رو دوست داشته باش 

یه جوری کنار میاد با اینا ولی اگ همون اول بی حس باشی نسبت به طرف تحمل کردنشم سخت میشه 

مث دوتا آدم ک فق تو یه خونن ولی دلشون باهم نیس 

برا همین اینو جدی بگیر ک با آدمی ازدواج کنی هم از لحاظ عقلی بهت بخوره هم از ته دلت حس داشته باشی بهش

چرا می ترسی عاشق بشی؟ بنظرت گناه میکنی اگ عاشق بشی ؟ هرچند اونایی ک درگیر این رابطه هان هر روز عاش ...

عشق از صداقت و صافیو زلالیو خالص بودن میاد.

حالا گیریم عاشق شدیم.

حالا خیلی خیلی خوشبین باشیم موانع بره کنار یک در هزار اونم

ازدواج کردیم...

رفتیم زیر یه سقفی

بقول خودت کلی بدی کرد بهمون...

زندگی رو جهنم کرد واسمون

حالا ما با این همه خفت هنو عاشقشیم...

فک کن

ترس نداره؟

ارزششو داره؟

عشق پاکو نمیشه به هرکس داد