2777
2789
استارتر دختر تا ۷ سالگی،حصانتش برا شماست چرا اقدام نکردی هر هفته میتونی ببینیشون پنجشنبه و جمعه ها

خودم نمیخام ببینمشون ، چون نمیخام بچه هام بهم وابسته شن الان نه ماهه هم از پسرم دورم هم از دخترم ، اما دارم دغ میکنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۵تومن اینا عیب نداره فقط این معتاد نیس ولی بی مسئولیت پول هیچ وقت نمیده بهم سرکار نمیره یه بچه ام دا ...

طلاق اولین راه حل نیست . به بچه فک کن بهترین راه حل و انتخاب کن .‌ اکه مادر نبودی راحت تر میشد حرف طلاق و زد . ولی بچع بدون مادر معلوم نیست چی سرش میاد حالا فک کن وقتی مادر نباشه رو سر بچه ، اون   پدر بیمسئولیت صد برابر رفتارش با بچه بدتر میشه  ‌. و این وسط مادر فقط خودش خلاص میکنه و بچه ها رو به امان خدا ول میکنه و هیچ کی برای اون بچه ها دل نمیسوزنه . سریع حرع طلاق و نزن اول برو مشاوره  

عزیزم چرابچه هاتو پیش خودت نمیبری

شرایط خانوادم جور نبود که بیارم ، از خانواده شوهرمم کمک خواستم اما قبول نکردن ، منم بچه هامو دادم به خودشون ، و اینکه چون طلاق گرفتیم نخاستم بچه هام بهم وابسته بشن وگرنه حق دیدنشونو دارم ، نخاستم عقده ای شن ، چون اولاش دخترمو نگهش میداشتم پسرمو هم میاوردم بعضی وقتا ، پسرم بهم میگفت مامان بیا بریم خونمون دیگه منم نمیدونستم چه جوابی بدم ، برا همین الان نه ماهه که ندیدمشون ، دلم هم داره پرپر میزنه برا دیدنشون

شرایط خانوادم جور نبود که بیارم ، از خانواده شوهرمم کمک خواستم اما قبول نکردن ، منم بچه هامو دادم به ...

واااای عزیزم این حسو درک میکنم طاقت فرساست 

منم دوتا بچه دارم مشکلات شدید خانوادگی  اما ب جوونیم قسم فقط بخاطر بچه هام دارم تحمل میکنم دوتا بچه دارم چهارسالو نیم و یکسالونیم...۲۳ سالمه ۱۴ سالم بود عقد کردم زندگیمو تاالان حرومم کردن دوبار اقدام ب طلاق کردم اما اراده ندارم از بچه هام بگذرم حتی یروز نبینمشون...تومیتونی پسرتو ببری مشاور تا کنار بیاد بااین موضوع اونا رو از نداشتن مادر محروم نکن تروخدا دلم یجوری شد باید باخودت کنار بیای اوناهم دلشون مادر میخواد گناه دارن

ممنونم عزیزم ، تورو خدا برام دعا کن که بتونم تحمل کنم 🙏

انشالله میتونی.خدا دلتنگیاتو ناراحتیاتو میبینه ولی هرچیزی به زمان خودش درست میشه ناامید نباش که همین ناامیدی افسردت کرده.دعا و قران بخون با دل شکسته که خدا خریداره دلشکستس

واااای عزیزم این حسو درک میکنم طاقت فرساست  منم دوتا بچه دارم مشکلات شدید خانوادگی  اما ب ...

بخدا الان که پیامتو میخونم دارم گریه میکنم خودت مادری الان منو بهتر میتونی درک کنی ، پسرمو هم ببینم دیگه نمیتونم ولش کنم من نه ماهه عقده ای شدم از دوریه بچه هام ، هر جوری فکر کردم به نتیجه نرسیدم راهی برام نزاشتن که بتونم بچه هامو خودم نگه دارن ، از خانواده خودم نگم که داغونه از لحاظ مالی نه ها ، یه بابا دارم که هر روز کلی فحش میده بهم ،بخاطره اینکه چرا طلاق گرفتم‌، بچه هامو هم بیارم اینجا بیشتر فحش میده بهم ، میگه رفتی با دوتا بچه برگشتی ، بخدا داغونم ، منم ۱۴ سالم بود فرار کردم الانم ۲۶ سالمه که با وجود دو تا بچه طلاق کرفتم اومدم خونه بابام زندگیم داغون شده ، نه میتونم دوریه بچه هامو تحمل کنم ، نه زندگی کردن با اون شوهره معتادم رو ، و نه اینکه میتونم خونه بابام زندگی کنم چون هر روز دعواست تو خونمون ، دیگه راهی جز خودکشی به ذهنم نمی‌رسه