2821
2789
عنوان

خیانت سوری

237 بازدید | 12 پست

سلام دوستان واقعا چند روزه دارم دیوونه میشم و نمیدونم چیکار کنم پسری ک خیلی دوسش دارم و قصدمون برای ازدواح کاملا جدیه و مادرامونم درجریانن.ب تازگی فهمیدم با ی خانم ۳۰ ساله ی مطلقه بهم خیانت کرده ینی باهاش دوست شده ک بتونه از دوستیشون مدرک جمع کنه به دوست پسر زنه بفرسته بابت اینکار ی پول زیادی ازش بگیره . میگه برای خرج خونه و عروسیمون میخام . ک ی زندگی خوب برات بسازم .

من با فکر ب این کارش و اینکه حتی سوری هم با کس دیگه بوده و بهش محبت کرده دارم دیوونه میشم بگید چیکار کنم

وا

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

عضویتت مبارک😃

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

گریم که خیانتش سوریه به نظر تو اون پول حلاله که برداره بیاره برای تو زندگی خوب درست کنه

دوست پسرت رسما داری اخاذی میکنه 

به نظر من با اینجور کسا راضی به ازدواج نشو اینا رحم و مروت تو زندگیشون ندارن

عشق و حالشو با یه زن مطلقه کنه بعد .... ولم کن توروخدا باور کردی مزه اینجوری زیر زبونش بیاد دیگه هیچی پاشو جمعش کن

میشه برای پسرم نفری یه صلوات بفرستید خوب بشه.کاردرمانی میره

چه کثافتی! زندگی یکیو خراب میکنه بابتش پول بگیره.

اگر کسی بهم بی احترامی کنه، با بی احترامی جوابشو نمیدم چون من آدم محترمی‌ام. اگه کسی دلمو شکوند، میسپرمش به خدای عادل و مهربونم که حقشو بذاره کف دستش.اما اگه کاربر غیر خانم هستی و اومدی تو سایت زنان و زایمان وسط تاپیکای زنونه، خودتو شیرین کنی و دل چند تا خانم ساده‌لوح رو ببری، انتظار نداشته باش باهات برخورد خوبی داشته باشم
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   محدثه_1401  |  11 ساعت پیش