2777
2789
عنوان

بخرم یا نخرم

128 بازدید | 8 پست

میخام طلا بخرم تنهایی بدون فهمیدن خانواده ام میترسم سرم کلاه بزارن .چیکار کنم ؟😐چطور حساب میکنن طلا رو .بخرم یا نخرم ؟🤔

خدایا شکرت بابت همه چیز💚 

اگر برای سرمایه گذاریه طلای کهنه بخر که اجرت نداره یا کمه 

چندجا بپرسی مظنه دستت میاد عزیزم

حس خیلی خوبیه که تا می خوام یه کار بد انجام بدم یادم میفته که خدا داره منو می بینه، واسه همین تا الان چندتایی از اخلاقای خیلی بدمو کنار گذاشتم، این یعنی خدا تنهام نذاشته🥺🤲🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر برای سرمایه گذاریه طلای کهنه بخر که اجرت نداره یا کمه  چندجا بپرسی مظنه دستت میاد عزیزم

نمیدونم با چه فرمولی حساب میکنن .اونو میگم . بعدش یه جا میرم خوب با جای دیگه .گرم اش که یکی نیست 

خدایا شکرت بابت همه چیز💚 
نمیدونم با چه فرمولی حساب میکنن .اونو میگم . بعدش یه جا میرم خوب با جای دیگه .گرم اش که یکی نیست&nbs ...

عزیزم طلافروش اگر سود نکنه که معامله نمیکنه پس هرجا بری این اتفاق میفته 

منتها چندجا بپرس گرمی چند میفروشن طلای کهنه اونی که منصفانه تر بود بخر 

بالاخره بعضیا هستن که وجدان دارن و سود کمتر برمیدارن 

حس خیلی خوبیه که تا می خوام یه کار بد انجام بدم یادم میفته که خدا داره منو می بینه، واسه همین تا الان چندتایی از اخلاقای خیلی بدمو کنار گذاشتم، این یعنی خدا تنهام نذاشته🥺🤲🤍
عزیزم طلافروش اگر سود نکنه که معامله نمیکنه پس هرجا بری این اتفاق میفته  منتها چندجا بپرس گرمی ...

اره می‌دونم باید سود کنن .پس فرق می‌کنه جاهای مختلف طلای کهنه .درسته ؟

خدایا شکرت بابت همه چیز💚 
اره می‌دونم باید سود کنن .پس فرق می‌کنه جاهای مختلف طلای کهنه .درسته ؟

بله عزیزم 

نرخ طلا به روزه منتها بعضیا سود کم برمیدارن بعضیا زیاد 

یه کم خسته کننده است اما باید چندجا پرسید و بی گدار به آب نزد 

من یادمه یا دفترچه داشتم توش یادداشت میکردم فلان جا چقد گفته فلان جا چقدر بعد مقایسه میکردم و تصمیم میگرفتم کجا معامله کنم

بله عزیزم  نرخ طلا به روزه منتها بعضیا سود کم برمیدارن بعضیا زیاد  یه کم خسته کننده است ...

افرین .منم اینطور میکنم پس

خدایا شکرت بابت همه چیز💚 
افرین .منم اینطور میکنم پس

آره خیلی خوبه 

اتفاقا من تازگیا یه دستبند و انگشتر سیاه قلم کهنه خریدم یه مدت تو خونه پوشیدم رنگ سوخته اش رفت الان راحت دستمه انگار از اول ما خودم بوده 

بالاخره فعلا اوضاع همینه چاره ای نداریم