2777
2789
عنوان

خیلی گشنمه😭😭

691 بازدید | 16 پست

از ساعت5تو خیابونام... اومدم سر کار وقت نشد صبحانه بخورم اومدم بیمه اسم نویسی چند نفر ک تازع اومدن😐ساعت9رسیدم و تا الان اینجام هیچ نخوردم  گشنمههه خیلی جیش هم دارم سرمم درد میکنع خوابم میاد 

خسته هم شدم گرممه با این کاپشن چیکار کنم😭😭ایکاش میشد خونه یکیتون میومدم ناهار😂😂

چرا این قابیلت رو نمیزاره نی‌نی سایت... یکم میخوابیدم یکم ناهار بعد همینکه اسممو خوندن غیب میشدم میومدم اینجا😐

حیف ازان آب ک پشت سر تو پاشیدم😜💦😏😂

اول برو جیش کن.بعد ی چیزی بخور.ی قرص سردرد بنداز بالا.تامام

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🥺🥺وااایی منم خونم ریخت و پاااشه از دیشب شام به بعد تاالان هیچی نخوردم منتظرم شوهرم بیاد تاناهار بخوریم

الان گرسنمم هست جون ندارم پاشم خونه جمع کنم خونمون بمب افتاده انقدر ک در هم پرهمه🥺

سخته مگه خب همونجا دستشویی هست برو

بعدم برو بیرون یه لحظه یه چیزی بگیر بخور نشد غذا کیکی چیزی بخور ضعف نکنی

اگه شد یه قرص بخور نخوردی هم احتمالا سردردت برا معده ت چیزی بخوری خوب میشه.کاپشنتم در بیار بذار رو دستت.ایزی ایزی تامام تامام

اول برو جیش کن.بعد ی چیزی بخور.ی قرص سردرد بنداز بالا.تامام

اخه دسشویی هاشون کثیفه🤮قرص بخورم بد تر خوابم میاد... غذا هم نمیتونم برم میترسم برم نوبتم بسوزه 💔

سخته مگه خب همونجا دستشویی هست برو بعدم برو بیرون یه لحظه یه چیزی بگیر بخور نشد غذا کیکی چیزی بخور ...

اخه زیر کاپشنم پیرن خیلی کوتا پوشیدم 😒😂

اخه دسشویی هاشون کثیفه🤮قرص بخورم بد تر خوابم میاد... غذا هم نمیتونم برم میترسم برم نوبتم بسوزه 💔

برو بشین کارتو بکن با دستمال‌کاغذی خودتو تمیز کن

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.
🥺🥺وااایی منم خونم ریخت و پاااشه از دیشب شام به بعد تاالان هیچی نخوردم منتظرم شوهرم بیاد تاناهار بخ ...

😢😢خوبه ناهارت آمادس حدقل اینجا همش بوی غذا هایی خوبب میاد💔😪چند تا گردو داشتم خوردم😔