2777
2789
عنوان

بدشانس بودن

146 بازدید | 5 پست

راستش رو بخواین دلم خیلی گرفته. نمیدونم واقعا چرا اینجوریه ولی همیشه خیلی تلاش می‌کنم ولی اونطوری که باید بشه نمیشه! از خدا یه چیز دیگه میخوام ولی یا اصلا بهم نمیده یا اگه هم بده نصفه نیمه میده یا اونی که میخوام نیست. بعضی وقتا فک میکنم یا واقعا مشکل از منه که کار هام اونطور که میخوام نمیشه در صورتی که میبینم بقیه راحت همه چیزشون حل میشه! کسی هست مشکل منو داشته باشه؟  واقعا چرا؟؟؟؟؟ 

خودت میگی شانس عزیزم شانس بالاتر از خداس انگار هرکی داشته باشه ب همه چی میرسه هرکی نداشته باشه ن تنها ب هیچی نمیرسه هر چی ام ک داشته از دست میره

میگن دروغگو دشمن خداست.... وای که چقدر دشمن داری خدا، دوستاتم که ماییم یه مشت عاجز علیل ناقص عقل که تو در حقشون دشمنی کردی...
خودت میگی شانس عزیزم شانس بالاتر از خداس انگار هرکی داشته باشه ب همه چی میرسه هرکی نداشته باشه ن تنه ...

دقیقا چیز هایی که میخوام جلو چشمام مال بقیه میشه. و منم ققط نگاه میکنم و آه میکشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقیقا چیز هایی که میخوام جلو چشمام مال بقیه میشه. و منم ققط نگاه میکنم و آه میکشم

منم همینم گلم دیگه خدا رو نصف شانس هم قبول ندارم انگار اون خدایی ک تو ذهن ما کردن همون شانس بوده دنیا تو دست و قدرت شانس میگرده

میگن دروغگو دشمن خداست.... وای که چقدر دشمن داری خدا، دوستاتم که ماییم یه مشت عاجز علیل ناقص عقل که تو در حقشون دشمنی کردی...
منم همینم گلم دیگه خدا رو نصف شانس هم قبول ندارم انگار اون خدایی ک تو ذهن ما کردن همون شانس بوده دنی ...

زندگی مسخره ایه. بهتره آرزو نکنیم تا ناامید تر نشیم. شاید راه حلش اینه! 

زندگی مسخره ایه. بهتره آرزو نکنیم تا ناامید تر نشیم. شاید راه حلش اینه! 

دقیقا من یک سال کامل دیگه ب هیچی فکر نکردم و نمیکنم جز عشقی ک گرفتارش شدم دیگه ن خدایی قبول کردم و ن صدا ش کردم دست از همه ارزو ها خواسته هامم کشیدم چون امیدی ب هیچی ندارم و مطمنم تا شانس نباشه ب هیچی نخواهم رسید حتی اگه همه سعی تلاش های دنیا رو هم بکنم اخرمم ک مرگ ب درک ک ب هیچ کدوم از خواسته ها و ارزوهام نرسیدم و نمیرسم