hdeyio مدیر عضویت: 1400/06/02 تعداد پست: 1400 عنوان کیک | مشاهده متن کامل بحث + 113 بازدید | 17 پست کیک درست کرده بودم کل کیک تموم شد یه تیکه کوچولو مونده بود صبح گرسنم بود اونو خوردم حالا همسرم باهام قهر کرده که چرا اون کیک خوردی سهم من بود واسه یک تیکه کیک اشک منو درآورد برم از مغازه کیک بخرم بندازم جلوش؟؟ دعا کنید منم مامان بشم😭😭 1401/09/29 | 12:16 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hdeyio مدیر استارتر عضویت: 1400/06/02 تعداد پست: 1400 چندسالشع ۳۰ سالشه خرس گنده من بدبخت ۱۷ سالمه دعا کنید منم مامان بشم😭😭
hdeyio مدیر استارتر عضویت: 1400/06/02 تعداد پست: 1400 حتمن خیییلی خوشمزه پخته بودی خواهر ک همسرت بخاطر ی تیکه اش قهر کرده(از این زاویه ب قضیه نگاه کنی حرص ... اگه بدونی چقد عذابم میده اینو نمیگفتی خواهر اینهمه بهش محبت میکنم بهش بعد میاد میگه یه تار مو خانوادم به صد تای تو میرزه دعا کنید منم مامان بشم😭😭
چی_بگم_از_کجا_بگم عضویت: 1400/04/22 تعداد پست: 4991 اگه بدونی چقد عذابم میده اینو نمیگفتی خواهر اینهمه بهش محبت میکنم بهش بعد میاد میگه یه تار مو خانواد ... عزیزم شاید شورشو در اوردیهرچیزی ازحد زیاد بشه دل ادمو میزن۱۷سالته واسه همین یکم ناپخته ایمنم مثل تو بودمسخنرانی های دکتر حبشی ب اسم کلید مرد گوش کن خیلی خیلی خیلی عالیه تَوکَّلتُ عَلی الله فَهو حَسبُه.....🌹