2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رژیم کتو شنیدم خوبه دوستم باهاش کم کرد البته با ورزش. من اراده ندارم متاسفانه میخام قرص بگیرم ۱دوره ...

به منم بگوووو چه قرصی؟؟

هیچ جوره نمیتونم جلو اشتهامو بگیرم

قدم ۱۶۰ وزن ۸۰ 

میخوام‌۶۵ بشم🥺

مامان من80کیلو بود بااین رژیم تو سه ماه به55کیلو رسید روزی یک ساعت می‌دوید صبحانه نون به اندازه ای کف دست میخوردویک تیکه کوچیک پنیر وخیار او گوجه به هسچ وجه تو این سه ماه قند شیرینی ونوشابه نمیخورد ناهار هم سالاد با مرغ آبپز یا مرغ گریل شده یا جوجه کباب شام ماست یاماست او خیار یا سوپ یا غذاهای کبابی وهروز میان وعده میوه میخورد وآجیل بهخصوص بادام تا ریزش مو پیدا نکنه وهرروز چای سبز هممیخورد با چای خرما میخورد یا توت خشک شده وهرروز 8تا12لیوان آب میخورد وهرگز غذاهای سرخ کردنی وچرب وفست فود تو این سه ماه نخورد

به منم بگوووو چه قرصی؟؟ هیچ جوره نمیتونم جلو اشتهامو بگیرم قدم ۱۶۰ وزن ۸۰  میخوام‌۶۵ بشم🥺

گلوریا.

البته توش کمی مخدر داره

ولی ۱۰ کیلو اضافه دارم و گیرکردم سرش 

تواگه وقتشو داری برو ورزش و پیاده روی

من با ۳ تابچه وقتم کمه.

مامان ۳ تا فسقلی🥰🥰
تو رو خدا اگه کسی می‌دونه واسه منم بگه لاغر بشم 

هیچکس اندازه من اضافه وزن نداشت من 108 کیلو بودم خانم غلامی خودش رکورددار کاهش وزن 50 کیلویی بود یک سال زیرنظرش بودم به 50 رسیدم فکن هیچکس منو نمیشناخت توفامیل بله چون قبلش ملینا رو مسخره میکردن خداروشکر راضیم

خانم غلامی 09335548282

اینستاش @samira11.007

رژیم کتو شنیدم خوبه دوستم باهاش کم کرد البته با ورزش. من اراده ندارم متاسفانه میخام قرص بگیرم ۱دوره ...

منم مثل شما اراده نداشتم قبل اینکه قرص بگیری یه دوره باخانم غلامی پیش برو خدایی کاهش داری به وزن اصلیت میرسی اصولی واقعا من طی.یکسال کاهش داشتماز 108 رسیدم به 50 باز یکم رفتم بالا چون خیلی لاغرشدم هیچکس منو نمیشناخت تقریبا 58 با تثبیت دورش و الانم یه ساله از رژیمم میگذره که دیگه لاغرشدم و رژیم ندارم هرکی دوس داشت شمارشو میزارم

خانم سمیرا غلامی 09335548282

@samira11.007