mfawt مدیر استارتر عضویت: 1401/05/20 تعداد پست: 16953 عنوان چند وقت بعد از سقط پریود شدین ؟ 697 بازدید | 13 پست ۳۲ روز سقط کردم هنوز پریود نشدم 1401/09/29 | 11:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
lady.sansa عضویت: 1396/03/14 تعداد پست: 1285 من کورتاژ کردم ۱۹ روز پیش هنوز پریود نشدم☹️ درست وقتی که دکترا ناامیدمون کرده بودن خدا گل پسری رو به ما هدیه داد❤
mfawt مدیر استارتر عضویت: 1401/05/20 تعداد پست: 16953 من کورتاژ کردم ۱۹ روز پیش هنوز پریود نشدم☹️ منم کورتاژ شدم ۱۰ روزلکه داشتم الآنم ۳۲ روز از سقطم میگذره اما خبری نیس
lady.sansa عضویت: 1396/03/14 تعداد پست: 1285 منم کورتاژ شدم ۱۰ روزلکه داشتم الآنم ۳۲ روز از سقطم میگذره اما خبری نیس من چی بگم ک مهر سقط کردم و تا ۹ همین ماه خونریزی داشتم چون ۱۷ میلیمترش مونده بود تو رحمم اخرم کورتاژ شدمدکتر ب من گفت ال دی بخور فک کنم برای همی تنظیم قاعدگی بود ک من نخوردم اخه خیلی عصبیم میکنه درست وقتی که دکترا ناامیدمون کرده بودن خدا گل پسری رو به ما هدیه داد❤
mfawt مدیر استارتر عضویت: 1401/05/20 تعداد پست: 16953 من چی بگم ک مهر سقط کردم و تا ۹ همین ماه خونریزی داشتم چون ۱۷ میلیمترش مونده بود تو رحمم اخرم کورتاژ ... لکه بینی بعد از سقط فرق میکنه شما بقایا داشتی من چون بقایا نداشتم ۱۰ روز لکه داشتممن بچه رو ک دفع کردم دردم شدید و غیر قابل توصیف شد برا همین کورتاژ کردن همون موقع کاش همون موقع کوتاژ میشدی این همه طول نمیکشید اذیت شیالان پریود نشدی هنو؟
lady.sansa عضویت: 1396/03/14 تعداد پست: 1285 لکه بینی بعد از سقط فرق میکنه شما بقایا داشتی من چون بقایا نداشتم ۱۰ روز لکه داشتم من بچه رو ک دفع ... کاش...دکتر بی عقل بهم ال دی و قرص متیل داد گفت شاید با این دوتا دفع شد ک اخر نشدمن هنوز پریود نشدم فک نمیکردم اینقد طول بکشه درست وقتی که دکترا ناامیدمون کرده بودن خدا گل پسری رو به ما هدیه داد❤
mfawt مدیر استارتر عضویت: 1401/05/20 تعداد پست: 16953 کاش... دکتر بی عقل بهم ال دی و قرص متیل داد گفت شاید با این دوتا دفع شد ک اخر نشد من هنوز پریود نش ... دکتر لعنتینو عوض کن داغونت کرد چن هفته سقط کردی ؟
lady.sansa عضویت: 1396/03/14 تعداد پست: 1285 دکتر لعنتینو عوض کن داغونت کرد چن هفته سقط کردی ؟ اخرش خودش معرفیم کرد ب یه دکتر معروف...۴ هفته درست وقتی که دکترا ناامیدمون کرده بودن خدا گل پسری رو به ما هدیه داد❤
mfawt مدیر استارتر عضویت: 1401/05/20 تعداد پست: 16953 اخرش خودش معرفیم کرد ب یه دکتر معروف... ۴ هفته بگو از اول میگفتی نفهم من پریود شدم خواهری
lady.sansa عضویت: 1396/03/14 تعداد پست: 1285 بگو از اول میگفتی نفهم من پریود شدم خواهری مباااارکه خخخ درست وقتی که دکترا ناامیدمون کرده بودن خدا گل پسری رو به ما هدیه داد❤