سلام... من چند وقت پیش، دقیقا یک هفته پیش تو گوشیه همسره یکی از اطرافیانم یه گروه صی*غه موقت دیدم! اولش خیلی بهش شک داشتم... مثلا با خانوادش سرد شده بود، هی با خانومش دعوا میکرد
خلاصه وقتی خونه ما بودن من برداشتم گوشیشو چک کردم... تو مخاطب ها رفتم خبری نبود، تو پیامکها خبری نبود تو اینستاگرام خبری نبود.
بعد گفتم شاید من اشتباه کردم میخواستم گوشی و خاموش کنم دیدم تو یه پوشه، گوشه ترین قسمت صفحه تلگرام و یه فی*لتر *ش*کن هست. رفتن داخلش
دیدم بله اونجا یه گروه ص*یغه هست. البته پیام هاش مثل اینکه هر 24 ساعت یه بار پاک میشده، اما این گروه رو انگار این اشنای ما اصلا سین نمیزده! یعنی 1000 وخورده ای پیام بود که نگاه نکرده.
بعد نوشته بود که یه اکانت دیلیت شده ایشونو اد کرده تو گروه، من زدم رو اکانته دیدم خیلی وقته دیلیت شده. بعد حس کردم یکی از هم کاراشونه
چون هم کاراش واقعا ادمای فاسدی هستن! خلاصه گفتم جنجال راه نندازم واسه همون از گروه لف دادم
تا اگر دید، بفهمه بقیه فهمیدن چه میکنه... اون روز واقعا داغون بودم ،یعنی من به خودم خیانت نشده بود اما تازه فهمیدم چه درد سختیه این لعنتی! دلم میخواست بمیرم اما زندگی اونا خراب نشه
الان یه هفته از اون موقع میگذره چندین بار گوشیشو چک کردم، ولی بازدیدم انگار اصلا تو تلگرام نمیره! یعنی همه کانال هایی که داره همه بالای 100 تا پیام نخونده شده داره.
اینم بگم اصلا ادم چشم چرون و ه،یز نیست!
محیط کارش جوریه که با انواع و اقسام زنای بی بند* و بار و ه*رزه مجبوره سر کنه اما تو این بیست سال اونجا کار کردن، هروقت خانومش رفته محل کارش
همه پاکی و خوب بودن همسرش و گفتن و گفتن اقاست
تورو خدا دعا کنید من اشتباه کرده باشم و واقعا چیزی نباشه، چون اصلا هیچ نشونه ای جز همون گروه صیغه نبوده، اگه چیزی باشه زندگی بچه های کوچیکش خراب میشه 💔💔