2777
2789

واقعا  از کی تا حالا

خدایا یه نی نی تپل و سالم قسمت همه ارزومنداش بکن پسر کوچولوی منم واسم نگهدار😍😍😍خدایا گله دارم از زمینو زمانت از دلم که هر روز میشکنه و هیچ مرحمی براش پیدا نمیکنم دلم میسوزه واسه مادری که بادردو دلام موهاش سفید شده واسه پدری که هر روز به غماش اضافه میکنم خدایا کمکم کن واسم دعا کنین محتاج دعاهاتونم😢

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چقد بد و چقد بد و چقد بد

محکوم به زندگی هستیم😢

خدایا یه نی نی تپل و سالم قسمت همه ارزومنداش بکن پسر کوچولوی منم واسم نگهدار😍😍😍خدایا گله دارم از زمینو زمانت از دلم که هر روز میشکنه و هیچ مرحمی براش پیدا نمیکنم دلم میسوزه واسه مادری که بادردو دلام موهاش سفید شده واسه پدری که هر روز به غماش اضافه میکنم خدایا کمکم کن واسم دعا کنین محتاج دعاهاتونم😢
الان چند روزه دارن تست میکنن تو بعضی ساعت ها...فعلا صبح بوده

نت ملی که خیلی وقته دارن انجام میدن از همون شهریور 

بعد. Com هم میاره الان چون اغلب سایت ها تو ایران com هستن 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

نت ملی که خیلی وقته دارن انجام میدن از همون شهریور  بعد. Com هم میاره الان چون اغلب سایت ها تو ...

ن ب این شدت نبود در حد چند ثانیه ...ن اینکه چند ساعت...ولی الان دوروزه دارن میگن 10روز دیگه کلا اجرا میشه

.comباید حذف بشه کلا 

ن ب این شدت نبود در حد چند ثانیه ...ن اینکه چند ساعت...ولی الان دوروزه دارن میگن 10روز دیگه کلا اجرا ...

نه عزیزم من ادمین اینستا هستم از شهریور روزی 8 ساعت تا 12 ساعت ملی بود با همین شدت الان.... 

اگر com فی.ل.تر بشه سایتای خودشونم میره روهوا هر خبری رو باور نکن 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵