2777
2789
عنوان

خیانت

294 بازدید | 8 پست

خیانتای شوهرم خستم کرده طلاقم ن خامی دارم ن میزارن بگیرم خستم واقعا دیگه امید به هیچی ندارم

اگه نظرت مخالف منه بازم وظیفته به نظر من احترام بزاری و حق توهین نداری منم کاری به اینکه تو نظرت چیه ندارم و برام محترمه:) توهین کنی نی نی یار رو درجا تگ میکنم تغلیق شدن ادم بی مقدار و بی تربیت هم برام مهم نیست پس حواستو جمع کن اگر با من همکلام میشی اینجا ادب و شعور به خرج بدی.

بمیرم برات 🥲

میشه با دلای پاکتون برای رسیدنبه آرزوهام و برآورده شدن حاجتم.برام یه صلوات بفرستید؟🥲ای کسی چ امضامو خوندی امیدوارم هرچی خوشبختی توی دنیاس توی زندگیت بیاره و هرگز رنگ غم نبینی🤍
بمیرم برات 🥲

😭😭😭😭😭

اگه نظرت مخالف منه بازم وظیفته به نظر من احترام بزاری و حق توهین نداری منم کاری به اینکه تو نظرت چیه ندارم و برام محترمه:) توهین کنی نی نی یار رو درجا تگ میکنم تغلیق شدن ادم بی مقدار و بی تربیت هم برام مهم نیست پس حواستو جمع کن اگر با من همکلام میشی اینجا ادب و شعور به خرج بدی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😭😭😭😭😭

باهاش صحبت کن تو آرامش شاید نتیجه داد 🥲برید پیش مشاور 

میشه با دلای پاکتون برای رسیدنبه آرزوهام و برآورده شدن حاجتم.برام یه صلوات بفرستید؟🥲ای کسی چ امضامو خوندی امیدوارم هرچی خوشبختی توی دنیاس توی زندگیت بیاره و هرگز رنگ غم نبینی🤍

یکم توضیح بده

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
یکم توضیح بده

بیس روز بعد زاسمان همه چیو فهمیدم ک چهارسال بهم خیانت میکرده 

نه من اوایل کمی مهتقد تر بودم از همسرم

من همسرم سید و ادم خیلی خیلی خوبه و درستکار و صادقو تو محیط کار سزش قسم میخورن 

ولی به نماز و روزه علاقه نداره ول کن بابا بذار خوش باشن 

همسر من حتی لب به قلیون و اینام نمیرنه و کاملا چشم پاک

ولی باهم فیلم های هالییوودی میبینیم 

منم یبار حرف از فیلم گیم اف ترونز بود کاربرا کلی جرف و توهین بارم کردن

حالا یکی نیس بگه احمقا شوعرتون اگه ادم باشه نمیره شمارو ول کنه یا با اونا مقایسه کنه

اینجا بعضیا خیلی داغونن عزیزم بیخیالشون

بعضی خانوما خیلی شکاکن و حساس و حسود و فک میکنن شوهر داغونشونو بقیه میخوان بخورن 

تو اسانسور زن همسایمون معلوم بود چیزی مصرف کروه هودش مالید به همسرم 

منم بچم تو بغلم خواب بود 

شوهرم بلند گفت ببخشید و فاصله گرفت و اخم کرد اونم خودشرجم و جور کرد و منم فراموش کردم این موضوع رو

نه اینکه ادم احمق و ساده باش ولی مردیکه گوشیش و کارت پولش و سوئیچش همیشه دم دست منم هست بخوام برمیدارم چه شکی هست 

حالا نماز و روزشو نخواستم فدای سرش 

جدیدنم قرتی شده دوستداره جین جذب بپوشخ

خواهرم گفت نذار بدع ولی گفتم ادمه جوونه دل داره بذار خوشتیپ باشه و منم خودمم پا به پلش خوشتیپ میکردم که هم تیپ باشیم ما اصلا نماز و روزه نمبخونیم و نخواهیم خوند و بچمونم درگیر این مسائل نمیکنیم ذهنشوطفلی شوهرم خیلی پیگیر شد که دخترم تو شناسنامش جلو اسمش سید و سادات نشه قبول نکردن متاسفانه 

اخه من چیزیرو که قبول ندارم و خیری ازش ندیدم و چرا و چطور به بچم تحمیل کنم و چیطوری براش توصیف کنم

دگ مخام با لهجه خودما باهاتان حرف بینم... نمخا عارم بیه.... من ماله روستام بچه روستام.... بری حرفا قبلنمه بینین اگ مخاین تهمت بزنین دل بشکنین سی من حرف نزنین.... 

عزیزم یکیری عقده ای تاپیکتو ترکوندن منم داشتم مینوشتم 

ابنجا گفتم بگم 

حق گفتی و حق اینجا جایی نداره و باید سکوت کرو.... 

منم ترکوندن قبلا الان نمیتونم واضح بگم گلم

ای خداااا 

دگ مخام با لهجه خودما باهاتان حرف بینم... نمخا عارم بیه.... من ماله روستام بچه روستام.... بری حرفا قبلنمه بینین اگ مخاین تهمت بزنین دل بشکنین سی من حرف نزنین.... 
عزیزم یکیری عقده ای تاپیکتو ترکوندن منم داشتم مینوشتم  ابنجا گفتم بگم  حق گفتی و حق اینج ...

اینجا نی نی یارا طرفدار کسایی هستن ک فضولی میکنن و بقیه رو میترکونن بی دلیل 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز