2777
2789

دیگه شکم پر اسمش روشه کجاشو نصف کنی

چرا بزایم پسری ٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری..😅😅😅😇😇.. کاربر قدیمی... 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بعدم بستگی به خودتون داره چقد میخورین میتونی مرغ خیلی کوچیک بگیری اندازه خودتون 

چرا بزایم پسری ٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری..😅😅😅😇😇.. کاربر قدیمی... 

من سبزی خشک یا تازه زرشک الو گردو تفت میدم رب انار میریزم بعد میریزم داخل مرغ شکمشو میدوزم چهارطرفشو کامل سرخ میکنم یه لیوان اب میریزم مرغو میذارم داخل قابلمه پیاز سیر ادویه هم میریزم میذارم روی گاز با حرارت خیلی کم دمکن هم میذارم بپزه اخر سر زعفرون با تَرف یا همون قره قروت یه تیکه میندازم خیلی لذیذ میشه 

می‌دونم اونو  خنگ که نیستم😂

پس چی میگی نصفش کنم😂😂😂(بلانسبت گلم) بی احترامی نشه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز