2821
2789
عنوان

بیاین یه لحظه

309 بازدید | 12 پست

سلام دوست جونا. بچه ها اگه یه مردی متاهل باشه و طلاق بگیره. بعد در تمام دوران مجردیش دوست دختر داشته باشه. چند سال بعد ازدواج کنه و چند وقت بعد ازدواجش با دختره در رابطه باشه. اما یه هو کات کنه، آیا ممکنه بعد چند ماه فیلش یاد هندوستان کنه و برگرده به رابطه یا زنگی به دختره بزنه؟ (در ازدواج اولش هم به زنش خیانت کرده باشه) 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چه جور به مردی که تو زندگی اولش خیانت کرده اعتماد می کنین؟؟

من و همسرم قبلا جدا شدیم اولاش که هم دیگه رو دیدیم بهش گفتم به همسر سابقت خیانت کردی گفت نه.گفتم دروغ که نمیگی گفت برو ازش بپرس و رفتم حتی پرسیدم و زنش گفت خیانت نکرده.از چند نفر علت طلاقشون رو پرسیدم.وگرنه اگه خیانت کرده بود اصلا حتی باهاش حرفم نمی زدم.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//

آره ولی اگه اون دختر بهش اعتماد کنه هر اتفاقی بیفته حقشه . چون می‌دونه خائنه. هر چند دختری که با مرد متاهل دوست میشه حقشه تو زندگی متاهلی خودش هم خیانت ببینه ‌ 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
ازاین ادمای این شکلی همه کاربرمیادچون عادت کردن بهش به گربه های محل هم رحم نمیکنن.تنوع طلبن...

شاید زن قبلیش خوب نبوده و نیازهاشو برآورده نمی کرده

شاید زن قبلیش خوب نبوده و نیازهاشو برآورده نمی کرده

نخواه که خدوت رو توجیح کنی. اگه خودت رو زدی به خواب هیچکس نمیتونه بیدارت کنه عزیزم. خب احتمالش خیلی زیاده دوباره بره سمت اون دختره و خیانت کنه. به نظر وقتی یه مرد خیانت میکنه ربطی به این ندار ه زنش خوب بوده یا نه. مرد اگه ذاتش کثیف و هرجایی و تنوع طلب باشه تو شیشه هم بکنیش آخرش کار خودش رو انجام میده

2823
2791
2779
2792