2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بچه ها هم حنابندون  داشتم هم عروسی الان برای فیلما رفتیم حدود 3ساعت 20دقیقع میشع بنظرتون زمانش کم نیست؟

1ساعت مردانه بقیش زنونه 

آلبوم هم 40*60دیجیتاله سایزش خوبه؟

البته فیلم مادر هم بهمون میده دیگه 

مثلا تو فیلم مونتاژ فیلم برداری از شام خوزدن مهمونا حذف کرده 

جهیزیه هم حذف کرده بنظرتون جهیزیه یاشع خوبه داخل مونتاژ یا نه

اره عزبزم خوبه ...ساعت فیلم بسنگی به تیکه های خوب و مهمی که فیلم برادری شده داره ..

قسمت جهیزیه رو نزنی بهتره ..دیگه سلیقه ای هستش 

به مَن نَپَر ،لَب پَر میشی ،....لَب تَر کنم ،پَر پَر میشی
اره عزبزم خوبه ...ساعت فیلم بسنگی به تیکه های خوب و مهمی که فیلم برادری شده داره .. قسمت جهیزیه رو ...

اره دیگه از باغ رفتنمون هست از ورودمون رقصمون رقص با کیک رقص مهمونا شام دونفری خودمون خداحافظی با پدر مادر دنبال ماشین عروس و اخرش هم بزن بکوب باغ همرو دوشبشو زنانه تو دوساعتو 10دقیقع جا داده 

نرماله ؟ اوکیه

اره دیگه از باغ رفتنمون هست از ورودمون رقصمون رقص با کیک رقص مهمونا شام دونفری خودمون خداحافظی با پد ...

اره عالیه مبارکت باشه

اره نرماله به نظرم  ...البته باز اینم سلیفه ای هست

12صفحه 

10صفحش عروسی 

2صفحش حنا بندون 

البته اون دو صفحه حنا بندون 4تا عکسامون هست 

40*60 دیجیتال چه اندازه میشه مثلا اندازه چه برگه ای میشه 

12صفحه  10صفحش عروسی  2صفحش حنا بندون  البته اون دو صفحه حنا بندون 4تا عکسامون هست ...

عکسا رو مگه خودتون انتخاب نکردید ...میتونید بیشتر انتخاب کنید صفحاتش رو بیشتر کنید ....اگه حنا بندان البوم جداگانه ای هم داره خوبه ولی اگه نه کم هست ...

فک کتم اندازه ی تخته شاسی باشه