2821
2789
کلی گفتم گلم ...بنظر من بهترین شغل در زمان حال برای خانمها معلمی البته استخدام اموزش و پرورش .....شغ ...

استخدامیا بله

ما غیر انتفاعیا نه🤪🤪

البته من عاشق شغلم هستم وامسال معاون مدرسه ام

ولی خب تولید کلیپ ومحتوا  دارم که این موقع شب انجامش میدم

چشمهایم را می بندم،،باران شنیدنی است🌿🌱
هرکه کنار میشینه میگه بهم صورتت چی شده میپرسن بدم میاد .برم لیزر شاید یکم کم شد .هرچی تو زندگی بلا س ...

گلم من ی دوست دارم از دبیرستان صورتش پر جای ابله مرغان والا کسی تا حالا بهش چیزی نگفته ازدواج هم کرده شاغل هم هست الان ...تا حالا ندیدم بگه برم دکتر و فلان ....

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

الهههههی گوش درد و دندون‌درد واقعا طاقت‌فرساست ای وای با بچه دیگه واقعا سخته ایشالا زود خوب شی عز ...

داشتم میمردم تاحالا اینطوری درد نکشیده بودم،نمیدونم چرا یکدفعه عفونت کرده سابقه نداشت تاحالا

دارم همش دعا میکنم دکترو

🥺خب نباید بگن نباید این حرفا رو بزنن خودتو سرزنش نکن انقدر❤️

عزیزم بینی تو عمل کردی 

🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠کپی پروفایل 🚫

استخدامیا بله ما غیر انتفاعیا نه🤪🤪 البته من عاشق شغلم هستم وامسال معاون مدرسه ام ولی خب تولی ...

درسته عزیزم ....پارسال همسایه ما معلم سوم غیر انتفاعی ۳ تومان میگفت ....والا کار شماها بیشتر و حقوقتون کم ...حرفم پس میگیرم 🙃

گلم من ی دوست دارم از دبیرستان صورتش پر جای ابله مرغان والا کسی تا حالا بهش چیزی نگفته ازدواج هم کرد ...

منم همینو میگم مامانم میگه چون صورتت بقیه جاها خیلی صاف اون شاید به چشم یسری میاد .

🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠کپی پروفایل 🚫

...If Im a pagan of the good times

My lover's the sunlighttttt

آقا یکی منو از برق بکشه😂

مثل سگ در معبد دروغ تو عبادت خواهم کرد.گناهانم را میگویم و میتوانی چاقوی خود را تیز کنی.                  آن مرگ بی مرگ را به من تقدیم کن:)
فعلا نه عزیزم😄

من رشت عمل کردم البته ده سال پیش 

من قبلا افسردگی داشتم دو سال از اون موقع به بعد خوابم نمیبره، ۴ تا آلپرازولام هم بخورم بیفایده اس، ی ...

افسردگی کشیدم

میفهمم حالتو

درد بدیه💔خیلی بده...

الان بهتری؟

آدم درد کشیدنِ روحشو حس میکنه

My lover's the sunlighttttt آقا یکی منو از برق بکشه😂

😂😂خیلی خوبه لعنتی

Play with fire 

اینم بگوش اگه این سبکی میپسندی

جان همه روز لگدکوب...  صحبتی اگه هست....           https://harfeto.timefriend.net/16715666353897